Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De renovatielening van Belfius is ideaal als je verbouwingen of vernieuwingen aan je huis wil aanbrengen. Ze heeft een vaste rentevoet en je bepaalt alles zelf. Als je energiezuinige of -besparende werken uitvoert kun je Belfius' groene renovatielening overwegen.

Eigenschappen

Belfius' renovatielening heeft een vaste rentevoet. Je weet dus op voorhand perfect hoeveel je elke maand terug zal storten. Daarna beslis je helemaal zelf hoeveel en hoelang je leent en als je wil kun je jezelf beschermen met een optionele verzekering.

Waar kan ik deze lening voor gebruiken?

Met deze renovatielening kun je verschillende activiteiten financieren, zoals schilderwerken, de vervanging van je badkamer of de plaatsing van een nieuwe keuken. Je kunt ze ook gebruiken om er het materiaal voor je verbouwingen zelf mee te kopen.

Documenten

Lijkt deze lening je wel wat en je wilt ze aanvragen, neem dan een aankoopfactuur of een aankoopbewijs mee naar het Belfiuskantoor. Vraag je de lening nadien online aan, hou dan je identiteitskaart, de factuur en je laatste 2 loonfiches bij de hand.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet tijdens de looptijd
  • Beslis zelf hoeveel en hoelang je leent
  • Je hebt geen hypothecaire waarborg nodig

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,14 %
Minimum2.500,00 €
Maximum25.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een renovatielening aanvragen bij Belfius!