Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Belfius is ideaal voor kleine(re) projecten of uitgaven. Je leent al vanaf een relatief laag bedrag en je hoeft geen betaalbewijzen of facturen voor te leggen. De rentevoet blijft vast en je kiest zelf hoeveel en hoelang je leent.

Eigenschappen

Zoals gezegd is Belfius' persoonlijke lening beter geschikt voor kleinere projecten en je hoeft er geen papierwerk of bewijsmateriaal voor bij te houden. Denk aan uitgaven zoals een nieuwe keuken, de kosten van je rijbewijs of een nieuwe keuken.

De rentevoet blijft vast tijdens de hele looptijd van je lening. Je beslist zelf hoeveel je leent en hoelang je wil aflossen. Hoeveel je elke maand terugbetaalt hangt van dat bedrag af, net als de maximumtermijn waarop je terug kunt betalen.

Hoe aanvragen?

Je kunt deze lening online simuleren en de details van de terugbetaling nakijken. Als je akkoord gaat klik je op ‘aanvragen’. Als Belfius je lening goedkeurt en je ondertekent digitaal, dan krijg je de som binnen een paar werkdagen op je rekening.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor kleinere persoonlijke projecten
  • Geen bewijs (factuur of aankoopbewijs) nodig
  • Vaste rentevoet tijdens de hele looptijd van je lening

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €8,39 %
Minimum1.250,00 €
Maximum25.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een persoonlijke lening aanvragen bij Belfius!