FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze lening van Belfius is geschikt voor tweedehandswagens die ouder zijn dan 3 jaar. Is jouw auto nieuw of jonger dan 3 jaar, dan heeft Belfius ook een lening voor nieuwe auto’s.

Met deze lening leen je tot 110% van de aankoopprijs en je betaalt elke maand een vast bedrag — de rentevoet blijft vast.

Eigenschappen

De lening voor tweedehandsauto’s van Belfius is enkel geschikt voor auto’s ouder dan 3 jaar. Nieuwe auto’s of tweedehandswagens jonger dan 3 jaar kun je financieren met Belfius’ lening voor nieuwe auto’s.

De rentevoet bij deze lening blijft vast tijdens de hele looptijd; je betaalt elke maand een vast bedrag terug. Hoeveel dat is hangt af van hoeveel je leent en voor hoelang je maximaal wil of kunt lenen.

Het minimale bedrag bij deze lening is 2.500 euro; dat leen je voor maximaal 24 maanden. Er is geen maximumbedrag, wel een maximale looptijd: 60 maanden.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Klik op de link hieronder en vul de simulator in. Je ziet direct hoeveel je maandelijkse aflossingen en je totale terugbetaling bedragen. Belfiusklanten kunnen de lening direct online aanvragen, anders maak je een afspraak in het kantoor.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Leen tot 110% van de aankoopprijs
  • Geschikt voor diesel- en benzineauto’s
  • Lening voor tweedehandswagens ouder dan 3 jaar

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,95 %
Minimum2.500,00 €
Maximum1.000.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu lenen voor je tweedehandswagen!


Rekenvoorbeeld

Bij een lening van 10.000 euro en een looptijd van 48 maanden bedragen het JKP en de debetrentevoet 3,9%; je betaalt dan elke maand 225,04 euro terug of 10.801,92 euro in totaal.

Heb ik documenten nodig? Welke?

Heb je je lening onliune gesimuleerd en wil je ze gelijk aanvragen, neem er dan alvast je identiteitskaart en de factuur van je auto bij — de ondertekende bestelbon is ook goed. Daarnaast heb je je 2 laatste loonfiches nodig als je geen domiciliëring hebt bij Belfius. Als je geen loonfiches hebt dan kun je ook een bewijs van je vervangingsinkomen gebruiken.