FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze autolening van Belfius is ideaal voor oudere tweedehandswagens. Als je een nieuwe of een jonge tweedehandsauto koopt is Belfius' gewone autolening misschien interessanter. Je kunt met deze lening ook een tweedehandsmotor financieren.

Eigenschappen

Deze autolening heeft een minimaal leenbedrag en een minimale looptijd. De maxima hangen af van je doel. De rentevoet blijft vast tijdens de hele looptijd. Hoeveel dat exact is hangt af van hoeveel je leent en voor hoelang je maximaal wil of kunt lenen.

Documenten

Je hebt geen documenten nodig om je lening te simuleren. Als je daarna je aanvraag online wil indienen heb je wel een aankoopfactuur van je auto nodig. Als je die niet hebt kun je je tweedehandsauto nog altijd financieren met een persoonlijke lening van Belfius.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Als je op de link hieronder klikt kun je de simulator op Belfius' website invullen. Je ziet direct hoeveel je elke maand terugstort. Belfiusklanten kunnen de lening direct online aanvragen, anders maak je een afspraak in het kantoor.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Ook geschikt voor tweedehandsmotors
  • Lening voor tweedehandswagens ouder dan 3 jaar

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum- (100,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Belfius!