Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Belfius kun je perfect aanvragen voor verschillende soorten voertuigen en auto's van verschillende leeftijden. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd van je lening en je kunt extra lenen om bijkomende kosten te financieren.

Eigenschappen

Deze autolening is geschikt voor nieuwe auto's of voor bijna-nieuwe tweedehandsauto's die nog maar een paar jaar oud zijn. De rentevoet blijft vast tijdens de looptijd van je lening. Hoeveel dat exact is hangt af van hoeveel je leent en hoelang.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Simuleer je lening eerst op Belfius' website. Duid aan of het om een nieuwe of een tweedehandsauto gaat, hoe oud hij is en hoeveel je ervoor wil lenen. Je ziet direct hoeveel je terugbetaalt. Belfiusklanten kunnen hun lening online aanvragen, anderen moeten naar een kantoor.

Welke documenten heb ik nodig?

Als je je lening online aanvraagt heb je je identiteitskaart en de factuur of ondertekende bestelbon van je auto nodig. Daarnaast wil Belfius graag loonfiches van de laatste 2 maanden zien of een bewijs van je vervangingsinkomen.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Leen meer dan de aankoopprijs
  • Lening voor benzine- of dieselwagens

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,25 %
Minimum2.500,00 €
Maximum0,00 € (120,00 %)
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Belfius!