FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De groene renovatielening van Belfius is ideaal als je je huis wil isoleren of beveiligen of wanneer je energiebesparende aanpassingen wil uitvoeren. Je betaalt een vast tarief en je kunt zelf het bedrag en de looptijd van de lening kiezen.

Eigenschappen

Bij deze renovatielening profiteer je van een vaste rentevoet. Je weet dus op voorhand hoeveel je terugbetaalt. Volgens Belfius is er geen maximumbedrag. De maximale looptijd hangt af van hoeveel je leent; hoe meer je leent, hoe langer je maximaal mag lenen.

Waar kan ik deze lening voor gebruiken?

De groene renovatielening is ideaal voor projecten die voor minstens 75% uit energiezuinige of beveiligende investeringen bestaan, zoals muur- en dakisolatie, een groendak, brandwerende deuren, een noodladder of een alarm- of camerasysteem.

Deze lening aanvragen

Als je de link hieronder volgt kun je je lening simuleren. Geef het bedrag en de looptijd van je lening in en je ziet direct hoeveel je per maand en in totaal terug zult betalen. Je lening aanvragen kan in een Belfiuskantoor of door in te loggen in je klantenprofiel.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Maak kans op premies en voordelen
  • Lening voor energiezuinige en beveiligingswerken

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,09 %
Minimum2.500,00 €
Maximum25.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)120

» Bezoek website


> Nu een groene renovatielening aanvragen bij Belfius!