Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De renovatielening van Axa Bank is een lening op afbetaling voor alle renovatie- of verbouwingswerken. Je bepaalt zelf hoeveel en hoelang je leent. De rentevoet hangt af van de looptijd van je lening. Bovendien kun je jezelf beschermen met Axa’s aanvullende diensten.

Eigenschappen

Je kunt deze lening aanvragen voor aanpassingen of uitbreidingen binnen- of buitenhuis. Denk aan een nieuwe keuken of badkamer, nieuwe leidingen voor elektriciteit of water of werken aan je tuin. Je kunt de renovatielening ook gebruiken om grond te kopen.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Dat kan online of in aan Axa-bankkantoor. Online kun je alvast je lening simuleren en kijken hoeveel je maandelijks aflost. Als je akkoord gaat met het voorstel kun je een afspraak maken in een kantoor. Axa-klanten kunnen hun lening direct aanvragen via Homebanking of in de app.

Als je langsgaat bij een Axa-bankagent moet je verschillende documenten meenemen. Denk zeker aan je identiteitsbewijs en aan ondertekende bewijsstukken zoals offertes, facturen of overeenkomsten. Denk ook aan loonfiches of een bewijs belastbaar inkomen als je zelfstandige bent.

Belangrijke voordelen

  • Goed voor werken binnen- of buitenshuis
  • Geschikt voor verbouwingen of renovaties
  • Je kunt ze ook aanvragen als je grond wil kopen

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €4,39 %
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)180

» Bezoek website


> Nu een renovatielening aanvragen bij Axa!