FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De persoonlijke lening van Axa Bank is een lening op afbetaling die je kunt inzetten voor eender welk project. Deze lening heeft een ruime leenmarge en je rentevoet hangt af van hoelang je leent. Daarnaast biedt Axa enkele interessante aanvullende diensten.

Eigenschappen van Axa’s persoonlijke lening

Je schakelt Axa’s lening op afbetaling makkelijk in voor nieuwe hobby’s of kleine projecten zoals een nieuw interieur.

Met de persoonlijke lening kun je je projecten al vanaf 2.500 euro financieren; je leent maximaal 50.000 euro. Lenen kan overigens tussen 1 en maximaal 7 jaar.

Het jaarlijkse kostenpercentage en de debetrente van deze lening hangen af van de looptijd: leen je voor minder dan 5 jaar dan zijn ze 4,90%, leen je langer dan zijn ze 5,90%.

Aanvullende diensten

Axa heeft enkele interessante optionele diensten die je bij je lening kunt nemen. Zo kun je met de kredietlijn onder nul op je zichtrekening of je beschermt jezelf en je familie tegen ongevallen en tegenslagen met Axa Credit Protection.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Axa heeft een online simulator waarop je kunt aanduiden hoeveel en hoelang je wil lenen. Je ziet direct een schatting van je maandelijkse en totale aflossingen.

Je vraagt de lening ofwel online aan ofwel in een Axa-kantoor. Denk eraan dat je je identiteitskaart en loonfiches nodig hebt om een Axa-krediet te openen.

Belangrijkste voordelen

  • Persoonlijke lening op afbetaling
  • Geen zichtrekening bij Axa nodig
  • Lenen tussen 2.500 en 50.000 euro en tussen 12 en 84 maanden

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €4,89 %
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu je persoonlijke lening aanvragen bij Axa!


Rekenvoorbeeld

Leen je 15.000 euro en je kiest een looptijd van 60 maanden, dan zijn het JKP en de jaarlijkse debetrentevoet 4,90%. Je betaalt dan elke maand 281,65 euro terug of 16.899 euro in het totaal.