Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De groene renovatielening van Axa is ideaal als je energiebesparend of -zuinig verbouwt. Net omdát je aan de toekomst denkt heeft deze lening een lagere rentevoet dan de klassieke renovatielening. Je kunt ook je hypothecaire lening hergebruiken om die kosten te betalen.

Eigenschappen

Je kunt Axa's groene renovatielening voor van alles aanvragen: een energie- of EPC-audit, laadpalen, dak- of vloerisolatie, recuperatie van regenwater, zuinige warmwatersystemen, beveiliging zoals camera- of alarmsystemen, branddetectie en nog een hoop andere mogelijkheden.

Goed om weten: minstens de helft van je werken moeten uiteindelijk energie besparen om van deze lening te kunnen profiteren. Dat moet je kunnen bewijzen met facturen of ondertekende bestelbons. Als je niet zeker bent kun je terecht bij een Axa-agent voor meer informatie.

Deze lening aanvragen

Via de link hieronder kun je je lening makkelijk online simuleren. Axa-klanten kunnen hun lening ook online aanvragen via Homebanking. Als je nog geen klant bent bij Axa maak je best een afspraak in een kantoor om je project en de mogelijkheden te bespreken.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor groene renovatie- of verbouwingswerken
  • Minstens 50% van je investering moet energiebesparend zijn

Belangrijkste kenmerken


Rente bij 15.000 €3,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)180

» Bezoek website


> Nu een groene renovatielening aanvragen bij Axa!