Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Axa is ideaal voor nieuwe en voor tweedehandsauto's. Je kunt er ook ecologische auto's mee financieren zoals hybride en elektrische voertuigen en wagens op LPG of CNG. Je kunt je lening online simuleren en direct aanvragen.

Eigenschappen van de autolening

Zowel het jaarlijkse kostenpercentage als de vaste jaarlijkse rente schommelen afhankelijk van de leeftijd van je auto. Ook de looptijd scheelt: die hangt bijvoorbeeld af van de leeftijd van je wagen. Daarnaast: hoe meer je leent, hoe langer je kunt lenen.

Je kunt je lening online simuleren door de link hieronder te volgen. Simuleer ofwel op het totale bedrag dat je wil lenen of op het bedrag dat je elke maand terug kunt betalen. Je kunt het bedrag en de looptijd kiezen, de eigenschappen van de lening passen zich automatisch aan.

Aanvullende diensten

Als je wil kun je enkele optionele diensten zoals een autoverzekering bij je lening nemen. Je kunt tussen drie formules kiezen met elk meer of minder opties dan de vorige. Als je een formule hebt gekozen en je wil toch meer dekkingen kun je die gewoon toevoegen.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor nieuwe en tweedehandswagens
  • Profiteer van aanvullende opties en verzekeringen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,24 %
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Axa!