Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Crelan is een lening op afbetaling voor nieuwe en jonge tweedehandsauto’s. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd en als je jezelf en je familie wil beschermen kun je een optionele schuldsaldoverzekering bij deze lening nemen.

Rente en looptijd

De exacte waarde van variabelen zoals rente, JKP en maximale looptijd hangen af van hoe oud je wagen is en hoelang je leent. Die kun je wel berekenen door Crelans simulator in te vullen. Volg daarvoor de link hieronder en vul je gegevens in.

Online simuleren

Als je dat hebt gedaan zie je direct hoe je lening eruit zal zien en hoeveel je elke maand en in het totaal zult aflossen. Als je tevreden bent met die simulatie kun je je lening direct aanvragen. Hou wel de nodige documenten bij de hand.

Schuldsaldoverzekering

De optionele verzekering bij deze lening is een overlijdensverzekering die jou en je familie beschermd bij ongevallen. Hou er wel rekening mee dat je ze maar tot een bepaalde leeftijd kunt aanvragen en dat de looptijd dezelfde is als de looptijd van je lening.

Belangrijke voordelen

  • Optionele schuldsaldoverzekering
  • Geschikt voor nieuwe en tweedehandsauto’s
  • Rente, JKP en looptijd afhankelijk van je doel

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,24 %
Minimum2.500,00 €
Maximum-
Minimale looptijd (maanden)13
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Crelan!