Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met de autolening van Bpost bank kun je meer financieren dan alleen je nieuwe of tweedehandswagen: je kunt ze ook aanvragen voor moto's of brommers, voor bestelwagens, mobilhomes of caravans. Kies een bedrag en een looptijd en zie direct hoeveel je elke maand aflost.

Eigenschappen

Met deze lening van Bpost bank kun je zo goed als elk voertuig financieren: ze is er voor alle soorten rollend materieel, nieuw of tweedehands. Het enige verschil is de rente die je betaalt: de rentevoet is hoger bij tweedehandswagens ouder dan drie.

Je lening simuleren

Volg de link hieronder en vul alle gegevens van je auto in. Kies een leenbedrag en kijk hoeveel de terugbetalingen schelen per looptijd. Je kunt de lening direct online aanvragen of je kunt een afspraak maken bij een kantoor in de buurt.

Als je je lening online aanvraagt heeft Bpost je gegevens nodig. Die moet je manueel invullen in het formulier. Bpost wil je persoonlijke gegevens en die van de lening, informatie over je inkomsten en lasten en als dat in orde is kun je je aanvraag indienen.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet
  • Ruim kredietbedrag
  • Flexibele maximumlooptijd
  • Voor alle soorten voertuigen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €5,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum200.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu je autolening aanvragen bij bpost bank!