FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De ecologische versie van Argenta's autolening is geschikt voor milieuvriendelijke auto's — volledig elektrisch, hybride of wagens op LPG of CNG — van maximaal drie jaar oud. Kies zelf hoeveel en hoelang je leent. Je kunt online simuleren hoeveel je elke maand terugstort.

Eigenschappen

Je kiest zelf hoeveel en hoelang je leent binnen de minima en maxima van deze lening. De rentevoet blijft vast tijdens de hele looptijd en je kunt op voorhand simuleren hoeveel je in jouw geval aflost. Je kunt deze autolening alleen niet online aanvragen.

Simuleren en aanvragen

Als je de link hieronder volgt kom je op Argenta's website terecht. Daar kun je de autoleningsimulator invullen. Als je weet hoeveel en hoelang je wil lenen zie je direct hoeveel je per maand en in het totaal terugstort. Je kunt daarna een afspraak maken in een kantoor.

Om deze lening aan te kunnen vragen moet je een geldig aankoopbewijs voorleggen. Als je daarna het contract nog ondertekent krijg je het geld op je rekening. De dag waarop je het geld krijgt is de terugbetaaldag en je begint exact een maand later met terugbetalen.

Belangrijkste kenmerken

  • Vaste rentevoet tijdens de looptijd van je lening
  • Lening voor ecologische of milieuvriendelijke auto's
  • Je kunt meer lenen als je ook een verzekering afsluit bij Argenta

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,09 %
Minimum2.500,00 €
Maximum75.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Argenta!