FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van Argenta is beschikbaar voor nieuwe auto's, voor tweedehandswagens en voor ecologische modellen zoals elektrische of hybride auto's en wagens die op LPG of CNG rijden. De rentevoet hangt af van wat voor auto je koopt.

Eigenschappen

Er gelden minima voor het leenbedrag en de looptijd. De maxima hangen af van je dossier. Als je ook een verzekering afsluit bij Argenta kun je net wat meer lenen. De rentevoet van deze autolening blijft vast tijdens de hele looptijd. Je betaalt elke maand hetzelfde terug.

Variabele rentevoet

Hoeveel je terugbetaalt hangt naast het bedrag en de looptijd af van de rentevoet. Die hangt af van wat voor auto je hebt — lenen voor een ecologische auto is goedkoper dan voor een nieuwe en dat is weer goedkoper dan lenen voor oudere tweedehands.

Simuleren en aanvragen

Volg de linker hieronder en vul je gegevens in. Je ziet direct hoeveel je elke maand en in het totaal terugstort. Deze lening kun je (nog) niet online aanvragen, je moet ervoor langs een kantoor. Op Argenta's website vind je een kaart met de dichtstbijzijnde kantoren.

Belangrijke voordelen

  • De rentevoet hangt af van het soort auto
  • Lening voor nieuwe en tweedehandswagens
  • Profiteer van aanvullende opties en verzekeringen

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,79 % - 4,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 € (110,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Argenta!


Welke documenten heb ik nodig?

Je moet een geldig aankoopbewijs kunnen laten zien om deze lening aan te vragen. Je krijgt het geld op je rekening nadat je het contract hebt getekend. De betaaldag hangt af van wanneer Argenta het geld stort.