FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De tweedehandsautolening van Argenta is een lening op afbetaling voor auto's van drie jaar of ouder. Als je de jouwe jonger is kun je Argenta's gewone autolening overwegen. Die is misschien voordeliger. Als je een milieuvriendelijk model hebt is er Argenta's Ecolening.

Eigenschappen

Zoals gezegd kun je met deze lening alleen auto's van drie jaar of ouder financieren. Je kiest zelf hoeveel je leent en op welke termijn je terugbetaalt. De exacte maximumtermijn hangt af van hoeveel je leent. Als je ook een verzekering afsluit kun je meer lenen.

Simuleren en aanvragen

Volg de linker hieronder om jouw maandelijkse aflossingen te berekenen. Je kunt schuiven met bedragen en looptijden om het maandbedrag aan te passen. Als je tevreden bent kun je een afspraak maken in een Argentakantoor. Online aanvragen kan (nog) niet.

Om je autolening aan te vragen moet je een een factuur of een aankoopbewijs voorleggen. Je krijgt het geld wanneer Argenta die documenten en het ondertekende contract heeft. De maandelijkse datum waarop je terugbetaalt is dezelfde als die waarop je het geld kreeg.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor tweedehandswagens ouder dan drie
  • Vaste rentevoet: je stort elke maand hetzelfde bedrag terug
  • De maximale looptijd van je lening hangt af van hoeveel je leent

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €6,79 %
Minimum2.500,00 €
Maximum25.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij Argenta!