FR

De Revolut Card is een Mastercard die je van tevoren moet opladen. Je kunt de prepaidkaart overal ter wereld kunt gebruiken. Je moet er wel een mobiele rekening openen om ze aan te kunnen vragen. Daar krijg je fysieke en virtuele kaarten bij en je kunt sparen en budgetteren.

Eigenschappen

Het standaardplan van Revolut is het meest eenvoudige en het bevat toch veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je rekening een Europees of een Brits IBAN-rekeningnummer krijgt en je kunt verschillende of meerdere valuta aanhouden op je rekening.

Daarnaast kun je makkelijk internationaal betalen en je profiteert daarbij automatisch van de interbancaire wisselkoers. Dat is de meest recente koers die banken onderling gebruiken. Als je grote bedragen betaalt rekent Revolut wel een vergoeding.

Handige app

Met Revoluts app kun je automatisch budgetteren en je ziet direct aan wie of wat je je geld hebt uitgegeven. Daarnaast kun je makkelijk je kaart (de)blokkeren en je schakelt opties als contactloos of online betalen in of uit. Je vraagt er ook makkelijk een virtuele kaart aan.

De belangrijkste voordelen

  • Altijd de recentste wisselkoers
  • Je kunt verschillende valuta aanhouden
  • Rekening met Brits of Europees IBAN-nummer
  • Krachtige mobiele rekening met fysieke en virtuele kaarten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Extra kaart4,99 €
Geld opnemen0,00 % (5x/mnd of 200,00 €. Daarna 2,00 %.)
Wisselmarge0,00 %

» Bezoek website


> Nu een prepaid-Mastercard aanvragen bij Revolut!


Hoe aanvragen?

Volg de link hierboven en kies de rekening die je wil openen. Kosten en kenmerken in dit artikel gelden voor het standaardplan.