FR

N26' Mastercard is een betaalkaart die je overal ter wereld kunt gebruiken. Je hebt er wel een n26-zichtrekening voor nodig. Daarna kun je deze Mastercard-debetkaart wereldwijd gebruiken op je telefoon of door een fysiek exemplaar te bestellen.

Eigenschappen

Deze Mastercard is een debetkaart, je uitgaven gaan direct van je rekening. Je profiteert wel van alle voordelen van een kredietkaart, zoals wereldwijd gebruik. De kaart is dus interessant voor wie een goedkope internationale betaalkaart of een kaart voor op reis zoekt.

App

N26' app is het zenuwcentrum van je kaart en rekening. Je kunt er je kaart (de)blokkeren, de PIN-code aanpassen en limieten instellen. En je kunt meer met je telefoon: voeg deze Mastercard toe aan de digitale portefeuille en betaal contactloos.

Sterk beveiligd

Al je online betalingen zijn veilig dankzij Mastercards 3D Secure-technologie. Daarnaast krijg je automatisch een melding na iedere transactie zodat je altijd op de hoogte bent. Tot slot is je geld tot 100.000 euro gegarandeerd dankzij de Duitse depositogarantie.

Belangrijke voordelen

  • Met zichtrekening
  • Virtueel of fysiek
  • Veilig online betalen
  • Wereldwijd bruikbaar
  • Beheer alles in de app

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geld opnemen0,00 € (3x/mnd. Daarna 2,00 €/keer.)(geld afhalen 1,70 %)
Wisselmarge1,70 %

» Bezoek website


> Nu een Mastercard aanvragen bij N26!


Wat is het verschil tussen een debet- en een kredietkaart?

Een debetkaart zoals is direct verbonden met je bankrekening. Op die manier lijkt het op een gewone bankkaart. Wanneer je betaalt gaat het bedrag direct van je rekening. Met een kredietkaart leen je geld en één keer per maand gaan het saldo en eventuele intresten van je rekening.

Het verschil met een gewone bankkaart is dat je een debetkaart overal ter wereld kunt gebruiken. Je zou dus kunnen zeggen dat het een combinatie van een bank- en een kredietkaart is of dat het de beste eigenschappen van de twee combineert.