FR

De Mastercard van N26 kun je overal ter wereld gebruiken en je kunt er in elke munteenheid mee betalen. Als je wil kun je er een Maestro-kaart bij krijgen. Denk er wel aan dat je eerst een bankrekening moet openen bij N26 voor je deze kaart kunt aanvragen.

Eigenschappen

Met deze Mastercard van de Duitse internetbank N26 Mastercard betaal je overal te wereld zonder wisselkoersopslag. Voor de kaart zelf betaal je alleen eenmalige verzendkosten waardoor ze interessant is voor wie een goedkope internationale betaalkaart zoekt.

De rekening bij deze kaart kun je makkelijk online openen. Die rekening krijgt een eigen IBAN-nummer waarnaar je moet overschrijven om je kaart op te laden. Vrienden, familie of je werkgever kunnen ook geld op je kaart zetten door naar dat nummer over te schrijven.

Spaces

Een groot voordeel van N26 zijn Spaces of subrekeningen. Je kunt een Space maken voor een vakantie of een waarmee je voor een nieuwe laptop spaart. Een Space is dus een soort pot. In de n26-app kun je doorlopende opdrachten aanmaken en geld opzij zetten voor je verschillende doelen.

Belangrijke voordelen

  • Alles zelf beheren in de app
  • Wereldwijd betalen zonder wisselkosten
  • Inclusief bankrekening met eigen IBAN-nummer

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Extra kaart10,00 €
Uitgavenlimiet-
Geld opnemen0,00 € (3x/mnd. Daarna 2,00 €/keer.)
Wisselmarge0,00 % (geld afhalen 1,70 %)

» Bezoek website


> Nu een Mastercard aanvragen bij N26!


Hoe open ik de rekening?

Dat kan online. Je hebt een kopie van je paspoort of identiteitskaart nodig. Wanneer je je Mastercard hebt aangevraagd krijg je ze binnen een paar dagen in de bus.