FR

De prepaidkaart van Monese is een debet-Mastercard die je aan je Monese-rekening koppelt. Je kunt de kaart overal ter wereld gebruiken om te betalen en om geld mee uit de automaat te halen.

Daarnaast kun je je uitgaven bekijken in de app. Je krijgt een duidelijk overzicht van je transacties en je kunt meldingen inschakelen voor betalingen en opnames.

Fysieke en virtuele kaarten

De fysieke kaart kun je gebruiken zoals eender welke andere kaart. Omdat het een prepaidkaart is loop je wel tegen enkele moeilijkheden aan: je kunt bijvoorbeeld geen auto huren of betalen op tolwegen.

Als je dikwijls online koopt kan het handig zijn om een virtuele kaart aan te maken in de app. Die krijgt een ander nummer dan je fysieke kaart waardoor je veiliger online kunt kopen.

Betaal met je telefoon

Als je Apple- of Google Pay gebruikt kun je deze kaart toevoegen aan je digitale portefeuille en contactloos betalen met je telefoon. Je kunt de kaart ook aan Paypal toevoegen om gemakkelijker te betalen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Fysieke en virtuele kaarten
  • Veel digitale opties en toevoegingen
  • Handige app met overzicht en transactiemeldingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geld opnemen~ 1,80 € (1,50 £)

» Bezoek website


> Nu je prepaid-Mastercard aanvragen bij Monese!


Wat zijn beperkingen van deze kaart?

Je kunt deze kaart bijvoorbeeld niet gebruiken op in sommige hotels, bij autoverhuurbedrijven of op tolwegen. Daar kun je alleen met ‘echte’ kredietkaarten betalen.

Zelf (de)blokkeren

Je kunt je fysieke en virtuele kaarten zelf blokkeren in de Monese-app. Zo hou je je kaarten en je geld veilig. Als je klaar bent om je kaart(en) weer te gebruiken deblokkeer je ze weer.