De prepaidkaart van Monese is een debet-Mastercard die je zo goed als overal ter wereld kunt gebruiken. Je koppelt ze aan je Monese-rekening en je vindt je uitgaven in de Monese-app. Daar staan ook al je laatste transacties. Je kunt meldingen inschakelen voor betalingen en opnames.

Fysieke en virtuele kaarten

De fysieke kaart gebruik je zoals eender welke andere kaart. Denk er wel aan dat prepaidkaarten beperkingen hebben: sommige betaalautomaten kunnen het saldo niet direct nakijken. Daarom kun je een prepaidkaart niet gebruiken op tolwegen, in drankautomaten en op vliegtuigen.

Als je dikwijls in webwinkels koopt kan het handig zijn om naast je fysieke kaart een virtuele kaart aan te maken in de app. Die krijgt een ander kaartnummer dan je fysieke kaart waardoor die gescheiden zijn en waardoor je veiliger online kunt kopen.

Betaal met je telefoon

Als je een digitale portefeuille gebruikt kun je deze Mastercard in je telefoon zetten om er contactloos mee te betalen. Als alternatief voor de virtuele kaarten van hierboven kun je deze prepaidkaart aan je Paypal -profiel koppelen om sneller af te rekenen.

Belangrijke voordelen

  • Fysieke en virtuele kaarten
  • Veel digitale opties en toevoegingen
  • Handige app met overzicht en transactiemeldingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Geld opnemen~ 1,80 € (1,50 £)

» Bezoek website


> Nu een prepaid-Mastercard aanvragen bij Monese!


Zelf (de)blokkeren

Je kunt je fysieke en virtuele kaarten zelf blokkeren in de Monese-app. Zo hou je je kaarten en je geld veilig. Als je klaar bent om je kaart(en) weer te gebruiken deblokkeer je ze weer.