FR

Deze prepaid-Mastercard van Bpost Bank werkt zo goed als over de hele wereld. Je kunt er in de meeste winkels mee betalen en je kunt er ook geld mee afhalen. Je kunt ze zelfs gebruiken om veilig aankopen in webwinkels mee af te ronden dankzij Mastercard Identity Check.

Om alle voordelen van je kaart te kunnen gebruiken moet je wel eerst een My Bpaid-profiel aanmaken en je telefoonnummer invullen. Met dat profiel meld je je aan in de My Bpaid-app en daar kun je je kaart beheren en je laatste transacties bekijken.

Beperkingen

Deze kaart — en alle prepaidkaarten — werkt alleen op plekken waar de automaat je saldo direct kan nakijken. Dus niet in bijvoorbeeld tol- of parkeerautomaten of in tankstations en ook niet op cruiseschepen en casino’s. Daar kun je wel met een klassieke kredietkaart betalen.

Hoe herladen?

Per oplaadbeurt geldt een minimum en een maximum. Daarnaast geldt er een jaarlijks maximum. Je kunt naar een postkantoor om geld op je kaart te zetten of je schrijft het online zelf over. Denk eraan dat het een paar dagen kan duren voor je een verschil in saldo ziet.

Belangrijke voordelen

  • Bankonafhankelijk
  • Wereldwijd aanvaard
  • Veilig online winkelen
  • Je bepaalt zelf je budget

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage18,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 € / keer en 8.000,00 € / jaar
Geld opnemen4,00 € + 1,00 %
Wisselmarge1,75 %

» Bezoek website


> Nu een prepaid-Mastercard aanvragen bij Bpost bank!


Kan ik geld naar mijn rekening overschrijven?

Je kunt geen geld van je kaart op je rekening zetten. Als je je Bpaidkaart opzegt in een postkantoor krijg je wel het saldo terug — min een deel van de jaarlijkse beheerkosten.