De prepaid-Mastercard van Bpost werkt zo goed als overal ter wereld in de meeste winkels en bij de meeste handelaars. Je internettransacties zijn veilig dankzij Mastercard Identity Check.

Je moet daarvoor wel een My Bpaid-profiel aanmaken en je telefoonnummer invullen. In dat profiel kun je je kaart beheren en je laatste transacties bekijken. Die vind je ook in de My Bpaid-app.

Beperkingen

Je kunt alleen betalen op plekken waar de automaat het saldo van je prepaidkaart direct kan nakijken. Dus niet in bijvoorbeeld tol- of parkeerautomaten of in tankstations en ook niet op cruiseschepen en casino’s. Daar kun je alleen met een ‘echte’ kaart betalen.

Hoe herladen?

Je moet een minimumbedrag per keer opladen en er is ook een bovengrens. Je kunt naar een postkantoor of -punt om geld op je kaart te zetten of je schrijft het (online) over. Denk eraan dat het een paar dagen kan duren voor je het bedrag op je kaart ziet.

De belangrijkste voordelen

  • Bankonafhankelijk
  • Wereldwijd aanvaard
  • Veilig online winkelen
  • Je bepaalt zelf je budget

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage15,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 € / keer en 8.000,00 € / jaar
Geld opnemen4,00 €
Wisselmarge1,75 %

» Bezoek website


> Nu je Bpaid Prepaid Mastercard aanvragen!


Kan ik geld op mijn rekening zetten?

Je kunt geen geld naar je zichtrekening overschrijven. Als je je Bpaidkaart wil opzeggen kan dat in een postkantoor. Je krijgt het saldo terug min een deel van de jaarlijkse beheerkosten.