FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Prepaidkaart van Viabuy combineert het gemak van een kredietkaart met de voordelen van budgetcontrole. Je beslist zelf hoeveel je op je kaart zet en je kunt alleen dat bedrag uitgeven. Verder werkt de kaart overal waar je het Mastercardlogo ziet.

Eigenschappen

Als je deze prepaidkaart aanvraagt krijg je er een rekening met IBAN-nummer bij. Daar kun je dan makkelijk geld op (laten) storten. Viabuy maakt de rekening aan bij je bestelling en je kunt ze direct gebruiken wanneer de kaart in je brievenbus valt.

Je betaalt één keer voor de Viabuy-rekening en deze kaart. Daar kun je verschillende kaarten bij bestellen. Daarnaast betaal je een vast bedrag per jaar voor de rekening en de kaart en als je extra kaarten bestelt komt betaal je daar ook een jaarlijks bedrag voor.

Aanvragen

Volg de link hieronder en open je rekening online. Je kunt de kleur van je kaart kiezen voor je je gegevens invult. Dat moet manueel, je kunt geen eID of Itsme gebruiken. Als je heel het formulier door bent stuurt Viabuy je kaart zo snel mogelijk op.

Belangrijke voordelen

  • Eigen rekening met eigen IBAN-nummer
  • Online of met een overschrijving opwaarderen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage19,90 € (+ 69,90 € eenmalig)
Extra kaart14,90 €
Uitgavenlimiet-
Geld opnemen5,00 €
Wisselmarge2,75 %

» Bezoek website


> Nu een prepaid-Mastercard aanvragen bij Viabuy!


Wanneer krijg ik mijn kaart?

Op het moment dat je je kaart bestelt wordt je rekening aangemaakt. Die kun je gelijk opwaarderen met het bedrag dat jij kiest. Viabuy verstuurt je fysieke kaart binnen 24 uur.