Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mastercard Titanium van Deutsche Bank is een kredietkaart waarmee je overal kunt betalen en geld afhalen. Je kunt ze zelfs gebruiken om online aankopen mee af te rekenen. Enige nadeel is dat er standaard geen aankoop- of andere verzekeringen bij zitten.

Betaalcomfort

De Titaniumkaart gebruikt een combinatie van het saldo op je rekening en een kasfaciliteit of een krediet. Zo heb je in principe een hogere limiet en je kunt makkelijker een uitzonderlijke uitgave betalen. Er moet alleen genoeg op je zichtrekening staan.

Deze kredietkaart ondersteunt ook contactloos betalen en je uitgaven gaan pas op het einde van de maand van je rekening. Als je die uitgaven wil nakijken of je wil je saldo of verrichtingen opzoeken kan dat online of in DB's mobiele app.

Aanvragen

Je kunt de Titaniumkaart online aanvragen of in DB's app. Meld je aan met je digipass of met Itsme en vraag je kaart direct aan. Je moet wel klant zijn bij Deutsche Bank om deze kaart te kunnen bestellen. De kaart koppelt aan je DB-zichtrekening.

Belangrijke voordelen

  • Mastercard voor dagelijks betaalgemak
  • Combineer het saldo op je rekening en een kasfaciliteit

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage-
Extra kaart20,00 €
Uitgavenlimiet-
Geld opnemen5,00 €
Wisselmarge1,50 %
JKP6,00 %

» Bezoek website


> Nu een Titanium-Mastercard aanvragen bij Deutsche Bank!


Wel beschermd tegen fraude

Ook zonder verzekeringen ben je beschermd tegen onrechtmatig gebruik van je kaart. Je bent gedekt tussen het moment van verlies of diefstal en de blokkering bij Card Stop.