FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Green-kredietkaart van Argenta is een Mastercard kun je overal gebruiken om te betalen en geld af te halen. Je kunt ze ook gebruiken om je aankopen op het internet mee af te rekenen. De standaardlimiet is hoog genoeg voor wie regelmatig koopt.

Eigenschappen

Je moet een rekening hebben bij Argenta om deze kaart aan te kunnen vragen. Ze zit standaard bij een Greenpakket. Je moet ze wel nog expliciet aanvragen. Je kunt ook in andere Argentapakketten een Greenkaart krijgen. Daar rekent Argenta wel kosten voor.

Limiet

De standaardlimiet van deze kredietkaart is ruim genoeg. Dat moet ook wel als je deze kaart aanvraagt want je kunt ze niet aanpassen. Alleen bij een Silver- of een Goldkaart kun je de limiet tijdelijk verhogen of verlagen. Dat kan in de app of in het kantoor.

Verzekeringen

Bij deze kredirtkaart profiteert je niet van inbegrepen verzekeringen zoals een aankoop- of een reisverzekering of van verlengde garantie. Als je zulke verzekeringen wel wil (kunnen) gebruiken kan het slim zijn een Silver- of een Goldpakket bij Argenta te overwegen.

Belangrijke voordelen

  • Degelijke kredietkaart
  • Vaste maandelijkse standaardlimiet
  • Geen verzekeringen of andere beschermingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Extra kaart42,00 € / jaar
Uitgavenlimiet1.250,00 €
Geld opnemen5,00 €
Wisselmarge1,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Argenta!


Hoe vraag ik deze kaart aan?

Als je al klant bent bij Argenta kan dat direct in de app. Klik bij ‘Mijn kaarten’ op ‘Een kredietkaart’ en volg het proces. Nieuwe klanten maken best een afspraak in een Argentakantoor.