Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Goldkaart is de meest uitgebreide kredietkaart van Argenta. Het is de kaart met het meeste betaalgemak: ze heeft een ruime limiet die je tijdelijk kunt verhogen of verlagen, je kunt de kaart wereldwijd gebruiken en je profiteert van een pakket verzekeringen.

Eigenschappen

Je krijgt deze kredietkaart standaard bij Argenta's Goldpakket. Je kunt ze tegen een vergoeding ook bij een ander pakket aanvragen. Je moet wel een rekening hebben bij Argenta om deze kaart te kunnen krijgen. Als je je kaart wil aanvragen kan dat nog het makkelijkst via de app.

Verzekeringen

Bij deze Goldkaart profiteert je van een inbegrepen verzekeringenpakket. Er zit onder andere een aankoopverzekering bij en verlengde garantie. Je geniet ook van een reisverzekering en -bijstand, je kunt tickets annuleren en je bent beschermd tegen diefstal bij geldafhaling.

Daarnaast kun je dankzij de onlineveiligheidsverzekering hulp krijgen als je merkt dat iemand je online reputatie schaadt of wanneer iemand je kaart misbruikt. Tot slot zijn je online aankopen beschermd tegen slechte of verkeerde levering.

Belangrijke voordelen

  • Reis- en aankoopverzekeringen
  • Ruime en aanpasbare kredietlimiet
  • Meest uitgebreide kredietkaart van Argenta

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage64,20 €
Extra kaart61,56 € / jaar
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Geld opnemen6,00 €
Wisselmarge1,50 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Argenta!


Kan ik gespreid terugbetalen?

Argenta sluit de kredietperiode elke maand op de vierde af. Het geld gaat de dertiende in een keer van je rekening. Je kunt niet flexibel of in stukken terugbetalen.