FR

DB Personal van Deutsche Bank is een bankdienst met persoonlijke dienstverlening. Ze is ideaal voor beleggers met een groter vermogen. Als je een DB Personal-rekening opent krijg je begeleiding van een persoonlijke relatiebeheerder. Die kan ook al je vragen beantwoorden.

Financial ID

Voor je begint is het belangrijk dat je je beleggersprofiel of je Financial ID is. Je beslist samen met DB wat je doelen zijn en hoeveel en hoelang je wil beleggen. Je kunt je vermogen opdelen en voor elk deel een andere aanpak kiezen.

Je rekening beheren

Als je Online Banking van Deutsche Bank gebruikt kun je de waarde van je investeringen opvolgen in het deel Beleggen. Je kunt er ook zelf producten kopen en verkopen op internationale beurzen. Je vindt er ook een overzicht van je laatste transacties.

Verder krijg je gepersonaliseerde aanbevelingen en je krijgt meldingen wanneer je portefeuille afwijkt van je doelstellingen. Je adviseur zoekt kansen en hij neemt contact met je op voor aanpassingen. Je kunt altijd bij hem terecht voor vragen en tips.

Belangrijke voordelen

  • Uitgebreid beleggersprofiel
  • Persoonlijke relatiebeheerder en adviseur
  • Splits je vermogen en beleg met verschillende doelen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten300,00 % (€)
Order 5.000 €9,38 €

» Bezoek website


> Nu een DB Personal-rekening openen bij Deutsche Bank!


Splitsen

Zoals gezegd kun je je vermogen opdelen. Je kunt bijvoorbeeld een deel op korte termijn beschikbaar houden en met een tweede deel meer risico nemen. Een derde deel hou je voor stabiele groei.