Het DB Personal-pakket van Deutsche Bank is een totaaloplossing voor mensen met grote(re) vermogens. Je profiteert van een persoonlijke relatiebeheerder die je advies geeft en die je vragen beantwoordt.

Je begint met je Financial ID, je beleggersprofiel. Je bepaalt dan wat je doelen zijn en hoeveel risico je kunt en wilt nemen. Daarna kun je je vermogen opdelen en voor elk deel een andere aanpak kiezen.

Als je kiest voor beleggen met advies zoekt je adviseur naar kansen en naar producten die bij je profiel passen. Hij contacteert je wanneer je iets aan je portefeuille kunt veranderen.

Financial ID

DB maakt een grondig beleggersprofiel voor je op. Je kijkt samen naar je financiële situatie en je kennis van verschillende producten en naar je hoeveel en hoelang je wil beleggen.

Daarnaast bepaal je zelf hoeveel van je vermogen je op korte termijn beschikbaar wil houden. De rest kun je ook weer opdelen in bijvoorbeeld betrouwbare groei en snellere groei.

Belangrijke voordelen

  • Beleggen op basis van je Financial ID
  • Persoonlijke relatiebeheerder en adviseur
  • Deel je vermogen op en beleg met verschillende doelen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten300,00 % (€)
Order 5.000 €9,38 €

» Bezoek website


> Nu een DB Personal-rekening openen bij Deutsche Bank!


(Hoe) kan ik mijn portefeuille opvolgen?

In het onderdeel Beleggingen van Online Banking kun je de waarde van je vermogen bekijken en je kunt er producten (ver)kopen. Je adviseur blijft beschikbaar voor tips of hulp.