Met de Zero-beleggersrekening van Bux kun je voordelig beleggen in onder andere Europese en Amerikaanse aandelen en in ETF’s of trackers. Je kunt je rekening openen in Bux' app en je regelt alles zelf. Bux is een Nederlandse neobroker die inzet op mobiel beleggen.

Bewust beleggen

Bij Bux kun je onder andere ESG-beleggen. Environmental, Social, Governmental. Milieu-, sociaal- en overheidsbewust dus. Het voordeel van ESG-beleggen is dat je risico lager is dan bij traditioneel beleggen. Ideaal voor de lange(re) termijn.

Bijleren

Op de Bux-website leer je meer over ETF’s en je vindt er verschillende artikels over slimmer beleggen. Daarnaast kun je op het forum praten met andere beleggers en als je vragen hebt kun je online terecht in de kennisdatabank of je kunt de klantendienst contacteren.

Veiligheid

De AFM — de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten — controleert Bux en je geld is beschermd. ABN AMRO Clearing Bank bewaart het veilig. Bovendien versleutelt Bux je gegevens en en het houdt toezicht op je veiligheid.

Interessante voordelen

  • Aandacht voor veiligheid
  • Open je rekening en regel alles in de Bux-app
  • Voordelig beleggen in Europese en Amerikaanse aandelen en in ETF’s

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €0,00 € (1,50 € voor non-zerobestellingen van EU-aandelen en -ETF's)
Order 5.000 €0,00 € (idem)

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Bux!


Toeslag

Bux rekent een klein bedrag als je Amerikaanse aandelen wil kopen. Je ziet de meest recente wisselkoers plus een percentage in het bevestigingsscherm. Zo weet je precies hoeveel je transactie kost.