Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Particulieren kunnen bij Treetop Online beleggen in verschillende fondsen. Je profiteert van de kennis van de beheerders en je kunt toch alles makkelijk zelf regelen. Je beleggingen zijn bovendien veilig dankzij het Belgische depositogarantiestelsel.

Inleg

Om te kunnen beleggen bij Treetop heb je een hoog minimumbedrag nodig. Daarna beslis je zelf hoeveel en hoe dikwijls je stort en je kiest zelf in welke producten je wil investeren. Treetop beheert en verkoopt zijn eigen beleggingsfondsen. Je hebt toegang zonder tussenpersonen.

Producten

Op Treetops website vind je een overzicht van de instrumenten die het aanbiedt. Daar staan ook alle (half)jaarlijkse rapporten en de EBi — de Essentiële Beleggersinformatie. Het is belangrijk dat je die documenten leest voor je beslist in een fonds te beleggen.

Hoe aanvragen?

Een rekening openen bij Treetop kan (nog) niet online. Volg de link hieronder om de contactinformatie te vinden. Op Treetops informatie kun je ook terecht voor alle informatie over hun werkwijze en de producten die ze aanbieden.

Belangrijke voordelen

  • Kennis en ervaring van experts
  • Maak je eigen beleggingsplan zonder tussenpersonen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €9,00 €
Order 5.000 €9,00 €

» Bezoek website


> Nu fondsbeleggen bij Treetop Online!


Treetop Private

Voor grotere vermogens biedt Treetop ook vermogensbeheer aan.