Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Beleggen kan bij Mexem op meer dan 126 beurzen in 26 landen. Met hun Traders Workstation, een bekroond platform, kun je onder andere handelen in aandelen, fondsen en obligaties. Bovendien geeft Mexem begeleiding en ondersteuning aan beginnende beleggers.

Rekeningen

Mexem heeft zowel particuliere als zakelijke rekeningen. Je kunt er bijvoorbeeld een individuele of een gezamenlijke rekening openen, een ‘Friends and family’-groepsrekening of een rekening voor een kleine onderneming. Daarnaast heeft Mexem rekeningen voor instellingen: financiële adviseurs, vennootschappen of vermogensbeheerders.

Professioneel handelsplatform

Beleggen doe je met het Traders Workstation. Het zogenaamde TWS kun je op de meeste toestellen en besturingssystemen installeren en bekijken. Het geeft je een overzicht van je rekening, activiteiten en posities; daarnaast genereer je er makkelijk dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse rapporten mee in verschillende bestandsformaten.

Wereldwijd beleggen

Met het Trader Workstation beleg je wereldwijd op meer dan 126 beurzen. Je kunt onder andere in aandelen handelen, in staats- en bedrijfsobligaties, en in valuta of metalen. Bovendien gebruikt Mexem SmartRouting: het zoekt de beste producten en de beste prijzen op het moment van je order.

Waarin kan ik beleggen?

  • Aandelen en obligaties
  • ETF´s en warrants
  • Valuta en metalen

Interessante voordelen

  • Geen beheer- of softwarekosten
  • ‘Traders Workstation’, een professioneel en bekroond platform
  • Je beleggersrekening is gewaarborgd tot 500.000 dollar
  • Uitgebreide rapporten, analyses en overzichten

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €1,80 €
Order 5.000 €3,00 €

» Bezoek website


> Nu beginnen beleggen bij Mexem!


Is beleggen bij Mexem veilig?

Mexem voldoet aan de Europese regelgeving en het is geregistreerd bij verschillende veiligheidscommissies. Daarnaast is je rekening gewaarborgd tot 500.000 dollar en Mexem bewaart je geld op een aparte rekening.