Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Mexem geeft je toegang tot beurzen wereldwijd. Je gebruikt Mexems platform, het Traders Workstation, om te handelen in verschillende financiële producten. Beginnende beleggers kunnen begeleiding en ondersteuning krijgen.

Rekeningen

Mexem heeft particuliere en zakelijke rekeningen. Je kunt er een individuele of een gezamenlijke rekening openen, een groepsrekening of een rekening voor een kleine onderneming. Daarnaast zijn er rekeningen voor financiële adviseurs, vennootschappen of vermogensbeheerders.

Professioneel handelsplatform

Je belegt met het Traders Workstation of TWS. Dat kun je online gebruiken of op je mobiele toestel installeren. Het geeft je een overzicht van je rekening, activiteiten en posities en je kunt er dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse rapporten mee maken.

Wereldwijd beleggen

Je kunt wereldwijd beleggen in verschillende financiële producten. Een van de grootste voordelen van beleggen bij Mexem is hun SmartRouting: op basis van de eigenschappen van je bestelling zoekt het de beste producten en de beste prijzen op dat moment.

Belangrijke voordelen

  • Uitgebreide rapporten, analyses en overzichten
  • Beleggen met een professioneel en bekroond platform

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €1,80 €
Order 5.000 €3,00 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Mexem!


Toezicht

Mexem staat onder toezicht van Cysec. In Nederland is het geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en in België bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).