FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Medirect is ideaal voor wie bij een Belgische bank willen investeren. Iedereen is welkom bij Medirect. Het biedt seminaries aan voor mensen zonder ervaring en het werkt samen met verschillende fondshuizen en experts zoals Pascal Paepen.

Eigenschappen

Je kunt zelf financiële producten kopen op grote beurzen wereldwijd. Je beheert je portefeuille online of mobiel. Naast losse producten kun je in modelportefeuilles beleggen. Dan spreid je je inleg automatisch over verschillende producten waardoor je het risico beperkt.

Wel belangrijk is dat je geen hulp of persoonlijk advies krijgt. Als je vragen hebt kun je de kennisdatabank raadplegen. Tijdens de kantooruren kun je de klantendienst bellen of je kunt ze een mail sturen. Dat kan ook via de website.

Rekening openen

Volg de link hieronder om een persoonlijke of een gezamenlijke rekening te openen. Vul je gegevens manueel in of gebruik de identificatieapp Itsme. Als je daarna je persoonlijke gegevens nog invult ben je klaar om een rekening te openen en om te beleggen.

Belangrijke voordelen

  • Online of mobiel beleggen
  • Samenwerking met experts
  • Dagelijkse online update van de waarde van je portefeuille

Belangrijkste kosten


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €7,00 €
Order 5.000 €10,00 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Medirect!


Hoe kan ik beleggen?

Door je online aan te melden of door de app te installeren op je smartphone of tablet.