Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Lynx is er volgens het bedrijf zelf voor serieuze en actieve beleggers. Lynx is een Nederlandse makelaar die sinds 2008 actief is in België. Het heeft een uitgebreid platform voor ervaren investeerders en een eenvoudigere versie voor hobbyisten.

Platform

Met de geavanceerde versie van het platform beleg je goedkoop en wereldwijd in een hele hoop producten. Door die mogelijkheden wordt het platform complex en het kost tijd om alles te leren. Lynx is er dan ook vooral voor de semiprofessionele belegger die veel handelt.

Sinds 2016 heeft Lynx een Basicversie van zijn platform. Het is een eenvoudigere en gebruiksvriendelijkere versie voor beginnende beleggers. Je kunt zelf beleggen of een gezamenlijke rekening openen. Zelfs bedrijven kunnen beleggen bij Lynx.

Bijleren

In de Lynx Academy kun je je kennis bijschaven met nieuwsbrieven en beursupdates. Je kunt er ook masterclasses volgen of webinars bekijken. Als je vragen hebt kun je zelf aan de slag met de kennisdatabank of je kunt de klantendienst contacteren.

Belangrijke voordelen

  • Eenvoudig of geavanceerd platform
  • Veel mogelijkheden om beurskennis op te doen

Belangrijkste kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €6,00 €
Order 5.000 €6,00 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Lynx!


Kun je de Lynx-opleidingen online bekijken?

De masterclasses kunnen interessant zijn als je je beleggingskennis wil bijschaven. Op Lynx' website vind je ook opleidingen en publicaties en je kunt er direct webinars bekijken over strategie en tactiek, analyse, derivaten of het handelsplatform.