Het Keyplan van Keytrade Bank is beleggen volgens twee principes. Je belegt periodiek en je belegt gediversifieerd. Zo verlaag je je risico. Beginners kunnen met een van de kant-en-klare portefeuilles beginnen. Als je meer ervaring hebt kun je je eigen plan samenstellen.

Beginnen

Voor je als beginnend belegger kunt inleggen kies je een van Keytrades profielen of beleggingsstrategieën. Die verschillen in strategie en potentieel rendement. Zoals gezegd kun je je eigen portefeuille samenstellen als je al ervaring hebt met beleggen.

Daarna beleg je in fondsen. Volgens Keytrade zijn dat de beste fondsen op de markt. Het heeft experts die wereldwijd fondsen kiezen op basis van de kwaliteit van de beheerder en ze kijken ook naar het risico en de performantie en de geografische en sectorspreiding van het fonds.

Vaste en flexibele stortingen

Er geldt een minimumbedrag per jaar. Daarnaast beslis je zelf hoeveel en hoe dikwijls je bijstort. Je kunt je portefeuille en de evolutie van je vermogen volgen op je computer of laptop of in de mobiele app op je smartphone of tablet.

Belangrijke voordelen

  • Vanaf een klein bedrag per jaar
  • Flexibele en automatische stortingen
  • Kant-en-klaarformules of zelf je portefeuille samenstellen

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €-
Order 5.000 €-

» Bezoek website


> Nu een Keyplan openen bij Keytrade Bank!


Je inleg aanpassen

Als je persoonlijke of financiële situatie verandert kun je op eender welk moment het bedrag of de frequentie van je stortingen aanpassen.