FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met Keyprivate van Keytrade Bank koop je geen individuele aandelen: je belegt in verschillende trackers. Keytrade Bank gebruikt internationale expertise en een Nobelprijswinnende theorie om je portefeuille te optimaliseren.

Starten

Nadat je de geschiktheidstest door bent stellen de experts van Keytrade Bank een profiel voor je samen op basis van je doelen en voorkeuren. Keyprivate-profielen hebben tien risiconiveaus, van ‘zeer defensief’ tot ‘zeer agressief’. Hoe elk profiel je vermogen beïnvloedt kun je vergelijken met de online simulator.

Je kunt met Keyprivate beleggen vanaf 15.000 euro. Daarna leg je elke maand opnieuw in; hoeveel bepaal je zelf.

Spreiding

Met Keyprivate beleg je sowieso in aandelen-, obligatie-, grondstoffen- en cashtrackers. De verdeling ervan hangt af van je profiel, je risiconiveau en de markt. Keytrade Bank gebruikt de Modern Portfolio Theory om je beleggingen zo optimaal mogelijk te spreiden.

Daarnaast werkt het nauw samen met internationale onderzoeksbureaus als Amundi, Blackrock en ETF Securities. Hun expertise en rapporten bepalen ook de samenstelling van je portefeuille.

Kosten

Keytrade Bank rekent geen bewaarloon en ook geen in- of uitstapkosten. Je betaalt wel beheerskosten: 0,75% van je portefeuillewaarde, inclusief transactiekosten en exclusief btw en taksen. Die kosten betaal je elke maand.

Waarin kan ik beleggen?

  • Aandelen (5 trackers)
  • Obligaties (5 trackers)
  • Grondstoffen (2 trackers)
  • Valuta

Interessante voordelen

  • Internationale partners en onderzoek
  • Experts die de markt op de voet volgen
  • Portefeuillespreiding en risicoprofiel op maat

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €

» Bezoek website


> Nu een Keyprivate-profiel aanmaken!


Wat is de Modern Portfolio Theory?

Het is een theorie uit de jaren 50 die zegt dat beleggers zo weinig mogelijk risico willen. Een investeerder zal altijd de portefeuille kiezen met het minste risico, ook al brengt een andere portefeuille even veel op.

Harry Markowitz en William Sharpe, de bedenkers van de moderne portefeuilletheorie, kregen er in 1990 de Nobelprijs Economie voor.