Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Als je met Keyprivate van Keytrade Bank belegt investeer je in verschillende trackers. Keytrade Bank gebruikt internationale expertise en een Nobelprijswinnende theorie om je portefeuille te optimaliseren. Er geldt wel een minimuminleg om te kunnen beginnen.

Starten

Nadat je de geschiktheidstest door bent stellen de experts van Keytrade Bank een profiel voor je samen op basis van je doelen en voorkeuren. Keyprivate-profielen hebben tien risiconiveaus. Hoe elk profiel je vermogen beïnvloedt kun je vergelijken met de online simulator.

Spreiding

Met Keyprivate beleg je in verschillende trackers met producten uit de hele wereld. De verdeling ervan hangt af van je profiel en je risiconiveau en de markt. Keytrade Bank gebruikt de Modern Portfolio Theory om je beleggingen zo optimaal mogelijk te spreiden.

Kennis en advies

Daarnaast werkt het nauw samen met internationale onderzoeksbureaus als Amundi, Blackrock en ETF Securities en het krijgt advies van een panel universiteitsprofessoren. Hun expertise en rapporten bepalen de samenstelling van je portefeuille.

Belangrijke voordelen

  • Internationale partners en onderzoek
  • Experts die de markt op de voet volgen
  • Portefeuillespreiding en risicoprofiel op maat

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,91 %
Order 1.000 €-
Order 5.000 €-

» Bezoek website


> Nu fondsbeleggen bij Keytrade Bank!


Wat is de Modern Portfolio Theory?

Het is een theorie uit de jaren 50 die zegt dat beleggers zo weinig mogelijk risico willen. Harry Markowitz en William Sharpe kregen er in 1990 de Nobelprijs Economie voor.