FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Fondsbeleggen bij Fondsstad is investeren in fondsen uit de hele wereld. Kies een van de beleggingsstrategieën en ga meteen aan de slag. Elke strategie heeft zijn eigen risicoprofiel en verwacht rendement zodat iedere belegger wel een strategie vindt die bij hem past.

Veiligheid

Fondsstad staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en het is lid van de Nederlandse Stichting DSI. Dat is de Dutch Securities Institute. Het geeft keurkenmerken uit aan onder andere effectenspecialisten en vermogensbeheerders.

Waar kan ik in beleggen?

Nadat je het minimumbedrag hebt gestort kun je een van de verschillende strategieën kiezen. Elk profiel heeft zijn eigen risicoprofiel en potentieel rendement. Je kunt nu al de cijfers en resultaten van elke strategie bekijken op Fondsstads website.

Onthoud wel dat je zelf beslissingen neemt als je met een beheerde portefeuilles belegt. Je krijgt dus geen advies en Fondsstad kijkt niet na of het product wel bij je doel past. Als je dat wel wil weten kan het slim zijn financieel advies te zoeken.

Belangrijke voordelen

  • Makkelijk online openen
  • Kies je eigen beleggingsstrategie
  • Ook duurzaam beleggen in water en energie
  • Duidelijke en gedetailleerde informatie per fonds

Kosten en eigenschappen


Beheerkosten1,00 %
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €

» Bezoek website


> Nu fondsbeleggen bij Fondsstad!


Ik beleg al bij een andere broker

Fondsstad heeft goede relaties met verschillende banken en brokers zoals Degiro of ING. Als je al een beleggersrekening bij een van Fondsstads partners kun je die ook bij Fondsstad gebruiken. Je beheert je beleggingen dan op één plek.