FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Wereldwijd beleggen in fondsen kan bij Fondsstad al vanaf 10.000 euro. Kies een van de vier strategieën en ga aan de slag met onder andere aandelen- of obligatiefondsen, duurzame fondsen of kies een van de speciale fondsen, geselecteerd door de experts van Fondsstad.

Kosten

Als de eerste inleg al mensen afschrikt, dan maken de weinige kosten die Fondsstad aanrekent de zaken meer dan goed. Je betaalt namelijk alleen beheers- en fondskosten, geen software- of transactiekosten.

Waar kan ik in beleggen?

Bij Fondsstad kun je beheerd beleggen in een van de vier strategieën: Defensief, Gematigd, Dynamisch of Duurzaam. Elke strategie heeft zijn eigen risicoprofiel en verwacht rendement.

Je kunt ook zelf beleggen in speciale partnerfondsen, geselecteerd door Fondsstads experts en analisten. Afhankelijk van je profiel kun je in aandelen- en obligatiefondsen beleggen in onder andere Europa, de VS, Japan en Latijns-Amerika. Klik in Fondsstads fondsenoverzicht op de naam van het fonds voor meer informatie.

Wat kost het?

Als je belegt bij Fondsstad betaal je geen platformkosten of transactiekosten. Je betaalt ook geen in- of uitstapkosten. Fondsstad rekent wel 0,25% beheerskosten en tussen 0,35% en 1% fondskosten per jaar; in totaal komt dat op 0,60% tot 1,25%. Die kosten betaal je per maand.

Interessante voordelen

  • Je rekening makkelijk online openen
  • Beleggen in een van de vier strategieën
  • Ook duurzaam beleggen in water en energie
  • Duidelijke en gedetailleerde informatie per fonds

Kosten en eigenschappen


Beheerkosten0,25 %
Order 1.000 €0,00 €
Order 5.000 €0,00 €

» Bezoek website


> Nu een rekening openen bij Fondsstad!


Ik beleg al bij een andere broker.

Niet erg. Fondsstad heeft goede relaties met verschillende banken en brokers, zoals DeGiro, ING en anderen. Heb je al een beleggersrekening bij een van Fondsstads partners, dan kun je die ook bij Fondsstad gebruiken en je beleggingen op één plek beheren.