Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Je krijgt veel advies als je wil beleggen bij bpost bank. Hun financieel experten nemen de tijd om je wensen en doelen te bespreken en zo kom je uiteindelijk op een pakket beleggingsproducten op maat.

Op hun website kun je alvast kijken welke producten bpost bank aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld beleggen voor je pensioen of voor een regelmatig inkomen. Je kunt er ook sparen voor je (klein)kinderen.

Persoonlijk gesprek

Tijdens het gesprek heb je het samen met je adviseur over wat je wil bereiken met je beleggingen en of je ervaring hebt. Daarnaast kijk je wat je situatie is en hoeveel je kunt beleggen.

Daarna kijk je wat je verwachtingen zijn en of je de risico’s begrijpt die beleggen met zich meebrengt. Als je een antwoord hebt op dir vragen stelt bpost bank een paar producten voor.

Waar beleg ik in?

  • Liquiditeiten: je zicht- en spaarrekeningen
  • Beschermende producten: je krijgt het volledige kapitaal terug in ruil voor een laag rendement. Denk aan een termijnrekening of een tak 21-verzekering.
  • Groeiproducten: je mikt op een potentieel hoger rendement door enkele kapitaalrisico’s te nemen. Bijvoorbeeld beleggingsfondsen of een tak 23-verzekering.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitgebreid advies
  • Persoonlijk aanbod

Kosten en kenmerken


Beheerkosten-
Order 1.000 €-
Order 5.000 €-

» Bezoek website


> Nu beleggen bij Bpost bank!


Een afspraak maken

Dat kan telefonisch of via de website van bpost bank.