FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met Bolero beleg je via KBC’s onlineplatform. Bolero is een onderneming van de KBC-groep en dat heeft voordelen: je profiteert van het gemak en de tarieven van een online makelaar én van de kennis van een van de grotere banken.

Platform

Alles begint bij Bolero’s softwareplatform. Je kunt online handelen op je computer of met Bolero’s app voor smartphone en tablet. Je ziet direct hoe jouw portefeuille het doet, je kunt makkelijk en snel aandelen of fondsen zoeken en als je wil kun je herinneringen instellen voor je favoriete product.

Markten

Je kunt handelen op meer dan 20 markten wereldwijd. Via Bolero’s orderdesk heb je direct toegang tot Euronext of Amerikaanse beurzen en tot producten in Toronto of in Azië. Als je wil kun je je bestellingen tussen 8 en 22 uur zonder extra kosten doorbellen naar de orderdesk.

Evenementen en opleidingen

Bolero organiseert om de zoveel tijd informatiefora, opleidingen en webinars. Zo ben je altijd mee en je schaaft je beurs- en beleggingskennis makkelijk en snel bij. In de Academy vind je bijvoorbeeld opleidingen en webinars over het gebruik van de website of de app en je leert er bij over specifieke beursproducten.

Waarin kan ik beleggen?

  • ETF’s (indextrackers)
  • Aandelen, obligaties, opties
  • Turbo’s, speeders, sprinters en warrants

Interessante voordelen

  • Onderdeel van de KBC-groep
  • Professioneel en uitgebreid handelsplatorm
  • Toegang tot meer dan 20 markten wereldwijd
  • Bijleren in de Bolero Academy of tijdens evenementen

Belangrijkste kosten


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €15,00 €

» Bezoek website


> Nu gratis online beleggen bij Bolero!


Wat kost belegggen bij Bolero?

Aandelen kopen is op alle Euronextbeurzen mogelijk vanaf 7,50 euro per order (tot 2.500 euro). Voor Bolero Trader is dit 5,25 euro.