Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De beleggersrekening van Bolero heeft een hoop voordelen. Bolero is een deel van de KBC-groep en je profiteert dus van de tarieven van een online makelaar én van de kennis van een van de grotere banken. Je kunt via het online platform beleggen of via de app.

Platform

Je kunt via je browser beleggen of op je smartphone of tablet. Je ziet direct hoe je portefeuille of je individuele producten het doen, je kunt makkelijk en snel aandelen of fondsen zoeken en als je wil kun je herinneringen instellen voor je favoriete product.

Markten

Bij Bolero kun je handelen op verschillende markten uit de hele wereld. Je heb bijvoorbeeld toegang tot Euronext of Amerikaanse beurzen en tot producten in Toronto of in Azië. Als je wil kun je je bestellingen tussen 8 en 22 uur doorbellen naar de orderdesk.

Evenementen en opleidingen

Bolero organiseert om de zoveel tijd informatiefora, opleidingen en webinars. Zo schaaf je je kennis makkelijk en snel bij. In de Academy vind je opleidingen en webinars over het gebruik van de website of de app en je leert er bij over specifieke beursproducten.

Belangrijke voordelen

  • Online en mobiel handelen
  • Toegang tot markten wereldwijd
  • Bijleren in de Bolero Academy of tijdens evenementen

Belangrijkste kosten


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €7,50 €
Order 5.000 €7,50 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Bolero!


Moet ik klant worden bij KBC?

Je kunt bij Bolero beleggen zonder dat je KBC-klant hoeft te zijn of worden.