FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De BNP Paribas Beleggingsrekening is een gratis rekening die te koppelen is aan uw zichtrekening.

U heeft hiermee een apart overzicht om al uw beleggingen te beheren. U ontvangt bovendien een kleine rentevergoeding over uw tijdelijke kastegoeden.

U kunt zowel beleggen in aandelen als in beleggingsfondsen. Het beleggen in aandelen is eenvoudig en het is ook mogelijk om in andere valuta te kopen en verkopen, op een gemakkelijke manier.

De beleggingsfondsen zijn toegespitst op een sector zoals opkomende markten, of op een bepaald beleggersprofiel, zoals defensief, neutraal of agressief. Nadelig aan fondsbeleggen zijn de relatief hoge beheervergoedingen, die bovendien niet eenvoudig zijn te achterhalen. Het voordeel van fondsbeleggen zit vooral in de eenvoud en de mogelijkheid om een beleggingsportefeuille op te stellen die voor u ideaal is.

Mogelijkheden

  • Aandelen: u kunt beleggen in een groot aantal aandelen. Aankopen doen in andere valuta is relatief eenvoudig
  • Sectorfondsen: u kunt een favoriet thema zoals duurzaam kiezen en hierin beleggen
  • Profielfondsen: u kiest of u een agressieve of defensieve belegger bent en u stelt op basis hiervan uw beleggingen samen

Speciale voordelen

  • De rekening is gratis
  • De beleggersrekening is te koppelen aan uw zichtrekening
  • Het is mogelijk om uw ideale beleggersprofiel te vertalen in beleggingsfondsen: neutraal, offensief of defensief

Belangrijkste kosten


Beheerkosten0,24 %
Order 1.000 €25,00 €
Order 5.000 €25,00 €

» Bezoek website


> Open een BNP Paribas Beleggersrekening!