Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De premiumversie van Revoluts zichtrekening biedt heel wat voordelen tegenover de gratis rekening, zoals ongelimiteerd in vreemde valuta betalen en dubbel zoveel geld afhalen zonder bijkomende kosten.

Eigenschappen van Revolut Premium

Revoluts Premium-zichtrekening kost je 7,99 euro per maand of 95,88 euro per jaar. Net zoals bij de standaardrekening kun je er een optionele kredietkaart bij nemen en je beheert je rekening en je transacties via de app op je smartphone of tablet.

Anders dan bij de standaardrekening kun je met de premiumversie ongelimiteerd betalen in vreemde valuta. Betaal je mer dan 6.000 euro per maand, dan rekent Revolut 0,6% op het bedrag boven de drempel.

Nog een voordeel van deze premiumrekening: je kunt tot 400 euro per maand geld afhalen aan de automaat. Bij de standaardrekening is dat 200 euro. Haal je meer af, dan betaal je 2%.

Verzekeringen

Profiteer met Revolut Premium van een inbegrepen reisverzekering. Er zit wereldwijde medische en tandheelkundige hulp in en je kunt compensatie vragen voor vertraagde vluchten en bagage.

Veilig online kopen

In Revoluts mobiele app kun je virtuele kredietkaarten aanmaken voor eenmalig gebruik. De details of kenmerken van deze ‘wegwerpkaarten’ vervallen na iedere online transactie en je krijgt er direct een nieuwe. Zo ben je beschermd tegen fraude en misbruik van je fysieke kredietkaart.

Belangrijkste eigenschappen

  • Virtuele wegwerpkaarten
  • Verzekeringen inbegrepen
  • Ongelimiteerd betalen in vreemde valuta
  • Dubbel zoveel geld afhalen zonder kosten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten95,88 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Wisselkosten niet-euro0,00 €
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)-

» Bezoek website


> Nu een premiumrekening openen bij Revolut!


Luchthavenloungetoegang

Boek je een vlucht met je premiumrekening van Revolut, weet dan dat je toegang hebt tot meer dan 1.000 luchthavenlounges met de LoungeKey Pass. Je hoeft alleen een pas te boeken; je kunt zo de lounge in als je je QR-code toont.

Kan ik meer fysieke kaarten bestellen?

Zeker: de eerste is gratis, vanaf de tweede kosten ze 5,99 euro per stuk. Je kunt maximaal 3 fysieke en 5 actieve virtuele kaarten hebben.