FR | NL

 Anytime Jongeren   aanvragen

Alles over de Anytime Jongerenrekening

Ouders die een zichtrekening willen openen voor hun kinderen kunnen onder andere terecht bij de jongerenrekening van Anytime. Dat is, net zoals de rekening voor particulieren, een digitale zichtrekening met veel opties, mogelijkheden en een uitgebreide mobiele applicatie.

Kinderen betalen met hun fysieke Mastercard of ze betalen contactloos met hun PayBand of PayKey. Ze kunnen ook een digitale pot maken voor een cadeau of een feest. Ouders beheren de rekening en ze bepalen de limiet van de kaart.

Verschillende toegangsrechten en mogelijkheden

Ouders en kinderen gebruiken de Anytime-app met verschillende pincodes. Kinderen kunnen met hun code recente transacties bekijken of hun pincode veranderen; ouders kunnen ook de limiet van de kaart aanpassen, de kaart (de)blokkeren of de rekening opzeggen.

PayBand en PayKey

Met een speciale armband of sleutelhanger kunnen jongeren betalen zonder dat ze hun fysieke Mastercard op zak hoeven te hebben — er moet alleen een Mastercard-chip in de gadgets. Daarna kun je contactloos betalen door je PayBand of PayKey bij een betaalterminal te houden. Voor betalingen tot 20 euro is geen pincode nodig.

Digitale pot

Tot slot kunnen jongeren makkelijk een pot maken voor een feest- of verjaardag. Wanneer ze in de app een pot hebben aangemaakt krijgen ze een link die ze naar vrienden of familie kunnen e-mailen of sms’en. Ontvangers volgen die link en kiezen zelf hoeveel ze willen bijdragen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Contactloos betalen met de PayBand en de PayKey
  • De kaart beheren en transacties opvolgen in de mobiele app
  • Verschillende app-pincodes met andere toegangsrechten voor ouders en kinderen
  • Een pot maken voor feest- of verjaardagen en de link versturen per mail of sms

> Nu een Anytime-Jongerenrekening openen!

Wat is de maximumleeftijd voor deze jongerenrekening?

25 jaar.

Zijn de PayBand en de PayKey veilig? Is een digitale rekening veilig?

Anytime houdt je in realtime op de hoogte van wat er op je rekening gebeurt: in de app kun je alle recente transacties volgen. Je krijgt ook waarschuwingen of notificaties in geval van ‘onregelmatigheden’. Verder worden al je gegevens versleuteld en geëncrypteerd en Anytime beschermt het geld dat je hen toevertrouwt volgens de Europese wetgeving.

Waarom komt er 10 euro bij als ik geld wil afhalen?

Om geld af te halen moet je de optie ‘Geld afhalen aan automaten’ activeren. Dat kost 10 euro. Verder is geld afhalen gratis voor jongeren.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten114,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0 € (+ 10 €)
Geldafhaling buiten EU1,90 € + 1,80 %
Spaarrente0,00 %
» Bezoek website