Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Premium Pack van BNP Paribas Fortis is een compleet pakket voor al je bankzaken. Je kunt meer dan één zichtrekening openen en je krijgt (een) bank- en kredietkaart(en). Je kunt zelfs het merk kiezen.

Rekeningen

Je kunt verschillende rekeningen openen in dit pakket. Bijvoorbeeld een voor jezelf, een voor je partner en een gezamenlijke. Je kunt voor elke rekening een debetkaart per persoon aanvragen.

Kredietkaart

Je kunt ook meerdere kredietkaarten bestellen en kiezen of je een klassieke- of een goldkaart neemt. Het enige verschil is dat bij de gouden kaart aankoop- en reisverzekeringen en garanties zijn inbegrepen.

Getrouwheidsprogramma

Je kunt elk jaar de kosten van je Premium Pack terugverdienen. Dat doe je door je kredietkaart een minimumaantal keer te gebruiken of door een aantal Europese overschrijvingen te doen in de Easy Banking App.

Verrichtingen die je minderjarig uitvoert met zijn Welcome Pack of de bedragen die je stort in zijn of haar pensioenspaarrekening of -verzekering tellen ook. Kijk voor alle mogelijkheden bij BNP.

Belangrijke voordelen

  • Meerdere zichtrekeningen mogelijk
  • Bankkaart voor iedere rekening en rekeninghouder
  • Kies een of meer kredietkaarten en profiteer van verzekeringen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten90,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU0,00 %
Geldafhaling buiten EU6,00 € + 1,00 %
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu een Premium Pack aanvragen!


Rekeningverzekering

Als je wil kun je bij BNP Paribas Fortis een (ongevallen)verzekering op de hoofdrekening in dit pakket nemen. Als je plots overlijdt kunnen je nabestaanden een vergoeding krijgen.