Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

BNP Paribas Fortis’ Premium Pack is een uitbreiding van hun Comfort Pack. Het belangrijkste verschil is dat er in dit pakket standaard een Mastercard Gold zit in plaats van een Visa Classic. Met de Premium Bonus kun je ook alle kosten terugverdienen.

Uitgebreide mogelijkheden

Net zoals bij het Comfort Pack kun je één tot drie zichtrekeningen openen en je krijgt één bankkaart per rekening en per houder. Daarnaast beheer je je rekening zelf via Easy Banking Web en de Easy Banking-app. Je kunt ook in het kantoor terecht voor advies of verrichtingen.

Anders dan bij het Comfort Pack krijg je bij het Premium Pack een Mastercard Gold. Wil je toch liever een Visa Classic of een prepaidkaart, dan kan dat ook. Twee van de drie kaarten zijn inbegrepen in het Premium Pack.

Premium Bonus

Ook anders dan bij het Comfort Pack: je kunt de volledige jaarlijkse kosten van je pakket terugverdienen in plaats van de helft.

Daarvoor voldoe je aan de voorwaarden van het Comfort Pack, je hebt een minderjarig kind dat minstens 12 verrichtingen doet met zijn Welcome Pack, je hebt een effectenrekening of beleggingsverzekeringen voor minstens 30.000 euro en je hebt een energiekrediet.

Bovendien moet je 30 euro per maand of 360 euro per jaar in een Junior Invest Plan of een Junior Future Plan storten, een autoverzekering afsluiten bij de bank en een jaarcontract van Europ Assistance hebben.

Belangrijkste eigenschappen

  • All-in bankpakket met veel voordelen
  • Inclusief Mastercard Gold-kredietkaart
  • Verdien de jaarlijkse kosten van het pakket terug

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten75,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 %
Geldafhaling buiten EU0,30 % + 2,86 € (max. 12,09 €)
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu een Premium Pack aanvragen!