FR | NL

 Anytime Particulieren   aanvragen

Alles over de Anytime Particulierenrekening

De particulierenrekening van Anytime is een digitale zichtrekening voor jezelf of je gezin. Ouders kunnen voor hun kinderen ook een jongerenrekening openen.

Bij deze rekening krijg je geen bankkaart, wel een IBAN- of bankidentiteitskaart. Je kunt één tot drie Mastercardkredietkaarten bestellen, contactloos betalen met de PayBand-armband of de PayKey-sleutelhanger en je regelt zo goed als alles op je telefoon of tablet.

Krachtige app

De mobiele applicatie is het hart van de particulierenrekening. Je past er onder andere de limiet van je kaart mee aan, je kunt er je kaart mee blokkeren of deblokkeren, je kunt er (inter)nationale overschrijvingen mee uitvoeren en je ziet in realtime wat er gebeurt op je rekening.

Je vrienden geld lenen

Met Anytimes app kun je ook crowdlenden — geld lenen aan vrienden of familie. Om iemand terug te betalen hoef je alleen je mobiele nummer in te geven. Krijg je nog geld, dan kun je met de app een betaalverzoek sturen.

(Virtuele) Mastercard-kaart

Wie regelmatig op internet betaalt kan zijn fysieke Mastercard aan een virtuele kaart koppelen in de mobiele applicatie. Die digitale kaart is beveiligd en geëncrypteerd. Je kunt kiezen uit een virtuele kaart voor eenmalig gebruik of een kaart voor herhaaldelijk gebruik — voor abonnementen of regelmatige betalingen.

Contactloos betalen

Bij Anytime kun je op twee manieren contactloos betalen: met de PayBand-armband of met de PayKey-sleutelhanger. Schuif een Mastercard-chip in de rubberen gadgets en hou daarna je pols of sleutelbos bij de betaalterminal. Voor betalingen tot 20 euro hoef je niet eens je pincode in te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Rekening voor jezelf, je gezin of je kinderen
  • Eén tot drie Mastercards per rekening
  • Contactloos betalen met de PayBand of de PayKey
  • Krachtige, uitgebreide mobiele applicatie: rekeningbeheer, internationale overschrijvingen, waarschuwingen, betalen en terugbetaald worden, ...

> Nu een Anytime-Particulierenrekening openen!

Hoe snel krijg ik mijn Mastercard-kaarten?

Binnen de 2–3 werkdagen. Anytime stuurt je een trackingcode wanneer je kaart klaar is; met die code kun je op de website van de post kijken waar je pakket is.

Waarom kost het 10 euro om geld af te halen?

Dat betaal je één keer om de optie ‘Geld afhalen aan automaten’ te activeren. Daarna haal je geld af aan het gewone tarief.

Wat is een bankidentiteitskaart?

Op een IBAN-kaart of een bankidentiteitskaart staat onder andere welke instelling de rekening opende en wie de rekening opende. Verder staan er, net zoals bij je mobiele simkaart, sleutels en codes op zodat je kunt bewijzen dat jij eigenaar van je rekening bent.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten114,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU1,5 € (+ 10 €)
Geldafhaling buiten EU1,90 € + 1,80 %
Spaarrente0,00 %
» Bezoek website