FR | NL

 KBC Business Pro   aanvragen

KBC Business Pro | Zakelijke rekening met degelijk basispakket

Het Business Pro-pakket van KBC is ideaal voor ondernemers of zelfstandigen die tegelijk een zakelijke en een privérekening willen. Je krijgt er een bankkaart met alle basisfuncties bij en als je wil kunt je een hoop extra’s aanvragen of activeren.

Eigenschappen van Business Pro

Voor 24 euro per jaar krijg je bij je Business Pro-rekening 1 bankkaart, een onbeperkt aantal manuele en elektronische verrichtingen en toegang tot KBC Touch en KBC Mobile. Je beheert je rekening online of mobiel en je hebt direct toegang tot je laatste transacties.

Daarnaast kun je je zichtrekening uitbreiden met extra bankkaarten of een Mastercard- of een prepaidkredietkaart. Je kunt toegang tot KBC Business of het KBC Business Dashboard activeren en je kunt documenten digitaal tekenen met KBC Sign of de KBC-e-businesskaart en de e-businesskaartlezer.

Gratis privérekening

Om je persoonlijke en je zakelijke verrichtingen te scheiden kun je gebruik maken van KBC Twin: je krijgt dan zonder kosten een privérekening bij je Business Pro. De bijdrage van het Twin-aanbod is volledig fiscaal aftrekbaar en je kunt makkelijk overschakelen tussen je persoonlijke en je zakelijke rekening. Daarnaast beheer je je rekening online, op je tablet of op je smartphone en je kunt meer dan 10 overschrijvingen tegelijk ondertekenen.

Belangrijkste voordelen

  • Degelijk standaardpakket
  • Gratis privérekening met KBC Twin
  • Breid je Business Pro uit met extra producten en diensten

> Nu je KBC Business Pro-rekening openen!

Welke extra kaarten kan ik aanvragen?

KBC biedt 2 kredietkaarten aan, de Mastercard Business Extra en de KBC Business Essential. Daarnaast heeft KBC een prepaidkaart en met de e-businesskaart meld je je makkelijk aan in het KBC Business Dashboard. Bovendien wissel je met de e-businesskaart snel en moeiteloos gegevens uit met de overheid. Tot slot kun je een VAB-tankkaart aanvragen.

Kosten en eigenschappen
Jaarlijkse beheerskosten24,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
» Bezoek website