FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Holvi Builder is een zakelijke zichtrekening met 1 Mastercard. De rekening is gratis en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Je kunt ongelimiteerd gratis overschrijven binnen Europa en als je geld afhaalt aan de automaat betaal je altijd een vast tarief.

In het kort

In het Builder-pakket van Holvi zitten alle basisdiensten voor freelancers of ondernemers. Je krijgt een zakelijke rekening en een prepaid Mastercard en je kunt al je transacties en instellingen digitaal beheren — online of in Holvi’s app.

Boekhouding

Scan je transactiebewijzen of maak er een foto van met je telefoon en koppel de bestanden aan transacties. Je kunt transacties categoriseren en met een paar kliks of taps voeg je btw toe.

Mastercard

Standaard krijg je 1 Mastercard bij Holvi Builder. Je kunt wel extra kaarten bestellen voor partners of personeel: die kosten 3 euro per kaart per maand.

Je kunt met de kaart betalen en geld afhalen bij handelaar die Mastercard accepteren. Denk er wel aan dat het een prepaid-kaart is en geen kredietkaart. Je moet genoeg op je rekening hebben om te kunnen betalen of om geld af te halen aan de automaat.

Geld afhalen kost trouwens overal hetzelfde: je betaalt 2,5% per transactie.

Belangrijkste voordelen

  • Zakelijke zichtrekening met Mastercard
  • 1 tarief voor wereldwijde geldafhalingen
  • Ongelimiteerde gratis overschrijvingen binnen Europa
  • Scan of maak een foto van je papieren transactiebewijzen en maak je boekhouding makkelijker

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU2,50 %
Geldafhaling buiten EU2,50 %

> Nu je Holvi Builder-rekening openen!


Kan ik onder nul?

Je kunt (nog) niet in het rood bij Holvi. Je moet genoeg op je rekening hebben voor je overschrijft of voor je geld afhaalt met je kaart.

Kan ik factureren met Holvi Builder?

Met Builder kun je geen facturen maken of versturen. Dat kan wel met Holvi Grower. Met dit pakket kun je wel rapporten en overzichten genereren voor je boekhouder.