FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Dit mobiele betaalsysteem van Sepay verbindt zelf met het internet en het heeft een ingebouwde ticketprinter. Je kunt kiezen of je de terminal koopt of huurt en je transactiekosten hangen af van het aantal gelukte transacties.

Betalingen

De Sepay Mobiel-betaalterminal accepteert contactloze en elektronische betalingen en transacties met kredietkaarten. Het is zelfs mogelijk klanten terug te betalen via Mastercard of Visa.

Verbinding

Dankzij de ingebouwde GPRS-module maakt de automaat zelf verbinding met het mobiele netwerk om betalingen uit te voeren en te registreren. Deze versie werkt alleen op een datanetwerk; zoek je een terminal die ook met wifi kan verbinden, dan is er Sepay Mobiel Wifi.

Extra kredietkaarten toevoegen

Standaard accepteert deze betaalterminal de grootste kredietkaarten: Mastercard, Visa en American Express. Wil je betalingen met andere kaarten kunnen ontvangen, dan moet je zelf een contract afsluiten met een kredietkaartmaatschappij. Denk aan Worldline, PaySquare of EMS.

Op je ‘Mijn Sepay’-pagina kun je een ingevuld formulier downloaden. De uitgever heeft dan alleen nog het controle- en kassanummer van je betaalterminal nodig.

Kosten

Als je de terminal koopt betaal je één keer voor de terminal en één vaste prijs voor het contract. Daarna betaal je nog een vast bedrag per maand en per gelukte transactie. Sepay biedt verschillende koop- of huurformules aan; kijk onder aan deze pagina voor een volledig overzicht.

Belangrijkste voordelen

  • Zelf andere betaalmogelijkheden toevoegen
  • De ingebouwde GPRS-module verbindt zelf met het 2G-netwerk
  • Elektronische, contactloze of kredietkaartbetalingen mogelijk

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer299,00 €
Kosten transactie0,105 €–0,14€
Maandelijkse kosten13,50 €

» Bezoek website


> Nu je Sepay Mobiel aanvragen!


Kopen

De terminal zelf kost je 299 euro en je betaalt eenmalig 49 euro contractkosten. Daarna is het 13,50 euro per maand plus transactiekosten.

Huren op korte termijn

Kortetermijnhuren kan van 1 dag tot 7 maanden. Bij onderstaande kosten komen nog 150 euro borg en transactiekosten:

Huren op lange termijn

Je kunt de terminal ook voor 1, 3 of 5 jaar huren. Ongeacht de duur betaal je één keer 49 euro, daarna een vast bedrag per maand plus transactiekosten.

Transactiekosten

Tijdens het bestelproces kun je uit onderstaande formules of bundels kiezen. Afhankelijk van hoeveel je transacties verwacht betaal je meer of minder per transactie.

Over het contract

Je gaat bij Sepay een contract aan van 12, 36 of 60 maanden. heb je geen behoefte meer aan de terminal, dan moet je drie maanden op voorhand schriftelijk opzeggen. Doe je dat te laat of niet, dan wordt het contract met een jaar verlengd. Zeg je je contract op voor het einde van het contract, dan rekent Sepay 50% van de verschuldigde abonnementskosten tot het einden van je contract.