FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De uitgebreide versie van de Sepay Mobiel-betaalterminal. Dit mobiele betaalsysteem kan ook verbinden met je wifinetwerk, waardoor je niet meer afhangt van het GPRS- of 2G-netwerk.

Technische specificaties

Dit betaalsysteem heeft een ingebouwde NFC-chip waarmee je makkelijk contactloze betalingen ontvangt, je krijgt er een GPRS-simkaart bij zodat je met het datanetwerk kunt verbinden en deze versie kan ook om met het lokale draadloze netwerk.

De terminal accepteert elektronische betalingen en de meeste betaal- en kredietkaarten: Visa, Mastercard, Maestro, V-Pay en meer. Je kunt je klanten ook terugbetalen met Mastercard of Visa en als je extra betaalmogelijkheden wil aanvaarden, die van Worldline of PaySquare bijvoorbeeld, kun je die optie zelf aanzetten.

Verder hoef je de Sepay Mobiel Wifi niet aan een smartphone te koppelen, de automaat kan alles zelf. Aan de achterkant zit zelfs een printer zodat je je klanten direct hun betaalbewijs kunt meegeven.

Kopen of huren

Sepay heeft verschillende koop- of huurformules voor zijn betaalterminal. Je kunt bijvoorbeeld huren op korte — van 1 dag tot 7 maanden — of op lange termijn — 1, 3 of 5 jaar.

Koop je de Sepay Mobiel Wifi liever, dan kost dat 349 euro voor de terminal, 49 euro voor het afsluiten voor het contract en daarna 14,50 euro per maand plus transactiekosten.

Belangrijkste voordelen

  • Verschillende koop- of huurformules beschikbaar
  • Verbindt zowel met GPRS of 2G als met het lokale wifinetwerk
  • Aanvaardt de meeste (krediet)kaarten en digitale portefeuilles

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer349,00 €
Kosten transactie0,105 €–0,14€
Maandelijkse kosten14,50 €

» Bezoek website


> Nu je Sepay Mobiel Wifi-betaalterminal aanvragen!


Huren op korte termijn: kosten

Je kunt een Sepay-terminal van 1 dag tot 7 maanden huren. Reken bij de kosten hieronder nog 150 euro borg plus transactiekosten.

Huren op lange termijn: kosten

Huur je de terminal langer, dan betaal je geen borg. Je betaalt 1 keer 49 euro plus:

Transactiekosten

Tijdens het bestelproces kies je een transactiebundel afhankelijk van hoe druk je je zaak inschat.

Wie is Sepay?

Het is de grootste aanbieder van elektronische betaaldiensten en -terminals in België en Nederland. Sepay bestaat sinds 2005 en het is sinds 2011 een gecertifieerde betaalinstelling. Het regelt transactiediensten, debet- en credittransacties en het leasen, kopen of (ver)huren van mobiele en vaste betaalterminals.