FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Mini is de meest eenvoudige betalterminal van Sepay. Hij verbindt alleen met het GPRS-netwerk en er zit geen printer in. Je kunt betaalbewijzen wel digitaal versturen via e-mail.

Technische specificaties

De Sepay Mini is, net als de andere mobiele betaalsystemen uit Sepays gamma, een standalone-terminal: je hoeft hem niet te koppelen aan een smartphone. Ook in deze Mini zit standaard een NFC-chip waarmee je contactloze betalingen kunt ontvangen en dankzij de meegeleverde GPRS-simkaart verbind je probleemloos met het datanetwerk.

De terminal aanvaardt elektronische betalingen, net als de belangrijkste (krediet)kaarten zoals Maestro, Mastercard en Visa. Wil je andere kaarten aanvaarden dan kun je die optie online toevoegen via ’Mijn Sepay’.

Het enige dat de Mini mist tegenover de Sepay Mobiel- en de Sepay Mobiel Wifi-terminals is een ingebouwde printer. Je kunt je klanten dus geen fysiek betaalbewijs meegeven; het is wel mogelijk om het digitaal te versturen via e-mail.

Kopen of huren?

Heb je de Sepay Mini maar een korte periode nodig, dan kun je hem leasen of huren. Sepay biedt verschillende korte- of langetermijnplannen aan. Kijk onder aan deze pagina voor een volledig overzicht.

Koop je de Mini liever, dan kost dat 139 euro voor het toestel plus 49 euro voor het contract. Daarna betaal je nog 9,95 euro per maand plus transactiekosten.

Belangrijkste voordelen

  • Betaalbewijs versturen via e-mail
  • Verschillende aankoop- of huuroplossingen

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer139,00 €
Kosten transactie0,105 €–0,14€
Maandelijkse kosten9,95 €

» Bezoek website


> Nu je Sepay Mini bestellen!


Kort huren

Of je de Mini maar één dag nodig hebt of een paar weken of maanden, Sepay heeft wel een formule op maat. Reken bij de prijzen hieronder wel nog 150 euro borg en transactiekosten:

Lang huren

Huur je de terminal langer, dan betaal één keer 49 euro en

plus transactiekosten.

Transactiekosten

Afhankelijk van hoe goed de zaken gaan betaal je meer of minder per transactie. Je kunt tijdens het bestelproces de bundel kiezen die het best bij je past.