FR | NL

 Paqar Ingenico iWL250 Wifi   aanvragen

Paqar Ingenico iWL250 Wifi | Kosten en kenmerken

Deze versie van de Ingenico iWL250-terminal verbindt alleen met je lokale wifinetwerk. Wil je een betaalterminal die met een datanetwerk kan verbinden, dan heeft Paqar ook een 3G-versie van dit betaalsysteem.

Standalone of geïntegreerd

De Ingenico iWL250 van Paqar aanvaardt de meeste bank- en kredietkaarten. Klanten kunnen zowel fysiek als contactloos betalen. Goed om weten is dat je met de iWL250 makkelijk kunt terugbetalen of retourpinnen, in geval van. Deze versie van de terminal verbindt met een lokaal wifinetwerk om de transacties te boeken.

Zowel de 3G- als deze wifiversie kun je als standalone-terminal gebruiken of je integreert ze in je huidige kassasysteem. Aan de achterkant zit een printer zodat je je klanten direct hun betaalbewijs kunt meegeven.

Kosten en onderhoud

Je hebt de Ingenico iWL250 Wifi al voor 699 euro. Op dit moment (mei 2019) zelfs al voor 499 euro. Reken daar nog 50 euro bij voor verzending en nog 149 of 225 euro per jaar voor het serviceabonnement.

Bij het Medium-abonnement — dat van 149 euro per jaar — profiteer je van inbegrepen software, een eerste- en een tweedelijnshelpdesk, een reparatiedienst en Paqar stuurt binnen 72 een vervanger voor je kapotte terminal.

Het All-in-abonnement (225 euro per jaar) heeft dezelfde voordelen, alleen vervangt Paqar kapotte terminals binnen 24 uur en je hoeft het hier niet zelf te doen: Paqar stuurt een monteur.

Belangrijkste voordelen

  • Keuze tussen 2 serviceabonnementen
  • Met of zonder transactiebeheer door Paqar
  • Geen datakosten, je verbindt met je eigen wifinetwerk

> Nu je iWL250 Wifi kopen bij Paqar!

Transactiekosten

Je betaalt de kosten hieronder alleen wanneer Paqar het transactiebeheer voor je regelt. Je kunt dat beheer ook door je eigen bank of instelling laten doen; informeer bij hen hoeveel dat precies kost. Bij Paqar betaal je:

  • vanaf 0,055 euro voor bankkaarttransacties (Maestro en V-Pay)
  • vanaf 1,5% voor kredietkaarten (Mastercard en Visa)*
  • vanaf 2,95 euro voor je transactieabonnement per terminal en per maand

* Het exacte percentage hangt af van het aantal transacties en het gemiddelde bedrag.

Kosten en kenmerken
Kosten kaartlezer699,00 €
Kosten transactie~0,055 €–~2,95 €
Maandelijkse kosten12,42 €
» Bezoek website