FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Ingenico iWL250 3G is een betaalterminal van Paqar. Dit mobiele betaalsysteem regelt alles via het datanetwerk. Het accepteert zowel bank- als kredietkaarten en klanten kunnen ook contactloos betalen.

Wat kan de terminal?

Je kunt de iWL250 als standalone-terminal gebruiken of je kunt hem integreren in je bestaande kassasysteem. Hij verbindt via de ingebouwde datasimkaart met het 3G-datanetwerk om je transacties te registreren.

Hij accepteert de meest gangbare bank- en kredietkaarten, zowel fysiek als contactloos. Daarnaast kun je met deze Ingenico ook retourpinnen of terugbetalen.

Aan de achterkant zit een bonnen- of kasticketprinter, zo geef je je klanten makkelijk en snel hun betaalbewijs mee.

Aankoop en ondersteuning

Je hebt de Ingenico iWL250 3G van Paqar al voor 749 euro. Op het moment van schrijven (mei 2019) gaat er een hoop af van die prijs: de terminal kost nu 549 euro. Daarnaast betaal je nog 50 euro leveringskosten, inclusief verzending, installatie en testen.

Voor het onderhoud kun je kiezen uit twee abonnementen. ‘Medium’ kost 149 euro per jaar, ‘All-in’ 225 euro per jaar. Bij beide abonnementen krijg je de software en je profiteert van een hulp- en een hersteldienst. Bij het All-in-abonnement gaat het alleen wat sneller.

Transactiekosten

Het transactiebeheer kun je door Paqar laten doen of je kunt het aan je eigen bank of instelling geven. Kijk hieronder voor een overzicht van de kosten.

Belangrijkste voordelen

  • Inclusief bonnenprinter
  • Keuze tussen 2 serviceabonnementen
  • Met of zonder transactiebeheer door Paqar

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer749,00 €
Kosten transactie~0,055 €–~2,95 €
Maandelijkse kosten12,42 €

» Bezoek website


> Nu je 3G-betaalterminal kopen bij Paqar!


Transactiekosten

Deze kosten gelden wanneer Paqar het transactiebeheer voor je regelt. Je betaalt:

Het exacte percentage hangt af van het aantal transacties en het gemiddelde bedrag.

Verbindt de iWL250 alleen met het 3G-netwerk?

Deze wel. Als je liever met een lokaal wifinetwerk verbindt, dan heeft Paqar ook een wifiversie van de iWL250.