FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Smart N5 van MyPOS is een mobiele betaalterminal of een draagbare kassa met Android. Je kunt transacties nog sneller uitvoeren met het aanraakscherm, je kunt in de Appmarket terecht voor applicaties en je op je online profiel hou je makkelijk een overzicht van je rekening.

Eigenschappen

MyPOS’ Smart N5 is een mobiel betaalsysteem met Android. Het heeft een aanraakscherm, je krijgt er een gratis datasimkaart bij en je kunt betalingen bevestigen met een handtekening.

Omdat het toestel op Android draait kun je in de Appmarket terecht om de mogelijkheden van je toestel uit te breiden. Standaard staan onder andere een betaal-, een betaalverzoek- en een kassa-app geïnstalleerd.

Tot slot krijg je 1 jaar garantie op het toestel en een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.

Kosten

Een MyPOS Smart N5 kost 349 euro per kaartlezer, exclusief btw, en 15 euro verzendkosten, ook zonder btw. Vanaf 4 toestellen is de verzending gratis.

Dat zijn wel je enige aanschafkosten: je hangt niet vast aan een contract en je betaalt dus geen maandelijkse of jaarlijkse kosten voor het toestel. Je betaalt alleen voor transacties: 1,75% van het bedrag.

Rekeningen

Wanneer je een MyPOS-profiel opent kun je gratis rekeningen openen in verschillende valuta. Elke rekening krijgt zijn eigen IBAN-nummer en je kunt geld overschrijven tussen eigen rekeningen. Daarnaast kun je met je MyPOS-rekeningen makkelijk en snel SEPA- en SWIFT-betalingen uitvoeren binnen Europa.

Belangrijkste voordelen

  • Mobiele kassa met Android
  • Personaliseren met apps uit de Appmarket
  • Verschillende zakelijke rekeningen in verschillende valuta, met eigen IBAN-nummers

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer349,00 €
Kosten transactie~1,75 %
Maandelijkse kosten0,00 €

» Bezoek website


> Nu je MyPOS Smart N5 bestellen!


Uitbreiden

Bij MyPOS kun je ook terecht voor accessoires zoals laadstations, autoladers en netadapters. Je vindt er ook hoesjes en papierrollen voor je kassaticketprinter.

Welke kaarten accepteert de MyPOS Smart N5?

Veelgebruikte kredietkaarten zoals Visa en Mastercard, Bancontact en bankkaarten zoals Maestro of V-Pay. Daarnaast accepteer je probleemloos betalingen met minder bekende of gebruikte kaarten zoals American Express, Union Pay of JCB.