Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De MyPOS Go is een mobiele betaalterminal waarmee je de grootste (krediet)kaartmerken accepteert. Daarnaast kun je ook digitale betalingen ontvangen. Er zijn al een hoop voordelen en diensten inbegrepen en je kunt uitbreiden zoveel je wil.

Betalingen ontvangen

Met de MyPOS Go kun je betalingen met de bekende kredietkaarten ontvangen: Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast accepteert het ook Maestro, Bancontact en iDeal en digitale portefeuilles.

Kosten

Je hebt je MyPOS Go voor 29 euro exclusief btw. Dat zijn eenmalige kosten: je sluit geen contract af en je betaalt ook geen maandelijkse kosten voor de kaartlezer. Je betaalt wel per gelukte transactie: 1,75% van het bedrag plus btw.

Inbegrepen

Bij elk MyPOS Go-toestel zit 1 jaar garantie en je kunt tijdens de eerste 30 dagen je geld terugvragen als je niet tevreden bent. Daarnaast kun je altijd per telefoon, e-mail of chat bij de helpdesk terecht.

Je krijgt een handelsrekening met een eigen IBAN-nummer en je kunt je transacties opvolgen in een dashboard. Daar kun je ook rapporten en specifieke data opvragen.

Uitbreiden

Als je wil kun je extra mogelijkheden activeren. Je kunt bijvoorbeeld de belwaarde van een prepaidtelefoon herladen, een fooi geven, transacties op voorhand goedkeuren en internationaal betaalverzoeken sturen.

Belangrijkste voordelen

  • Geen huurcontract voor het toestel
  • Fabrieks- en niet-goed-geld-terug-garantie
  • Accepteer betalingen van de grootste (krediet)kaartmerken

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer29,00 €
Kosten transactie~1,75 %
Maandelijkse kosten0,00 €

» Bezoek website


> Nu je MyPOS Go bestellen!


Wat zit er in de doos?

Bij elke MyPOS Go krijg je, naast het toestel zelf, een datasimkaart, een herlaadkabel of netadapter en een zakelijke debetkaart.

Met de datakaart kun je overal makkelijk met het datanetwerk verbinden en zaken doen; de debetkaart is gekoppeld aan je MyPOS-rekening. Je kunt er wereldwijd mee betalen en geld afhalen.

Welke kaarten accepteert de MyPOS Go?

Kredietkaarten zoals Visa en Mastercard en betaalkaarten zoals Maestro of V-Pay. Bancontact kan ook nog, net als minder bekende of gebruikte kaarten zoals American Express, Union Pay of JCB.