FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De High-End Mobile-betaalterminal van Easy Payment Services is een luxueus betaalsysteem met kleurenscherm en aanraakscherm. Bovendien kan de High-End Mobile blijven werken zonder internetverbinding.

Gebruiksgemak

Dankzij het kleuren- en aanraakscherm en de bonnenprinter aan de achterkant gaan transacties met de High-End Mobile van Easy Payment Services of EPS vlot. De terminal verbindt bovendien zowel met wifi als met GPRS; als de ene verbinding wegvalt kun je zonder problemen verder met de andere.

Kosten

Ga je voor een mobiel betaalsysteem van Easy Payment Services, dan beslis je zelf of je de terminal koopt of huurt.

Als je de High-End Mobile koopt, dan kost hij je 549 euro. Daarnaast betaal je 144 euro per jaar voor het serviceabonnement — dat is inclusief levering, aansluiting en installatie en je krijgt er een datasimkaart bij ook.

Tot slot kun je de terminal voor 1 of voor 3 jaar huren. Voor 1 jaar betaal je 44,90 euro per maand, voor 3 jaar 39,90 euro per maand. Beide formules hebben ook de levering, aansluiting, installatie en de datasimkaart, net zoals wanneer je de terminal koopt. Je betaalt wel geen serviceabonnement, dat zit ook mee in het huurpakket.

Kaarten

Je aanvaardt zonder problemen transacties met bankkaarten zoals Maestro en V-Pay en met bekende kredietkaarten zoals Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast kunnen klanten ook bij je terecht met minder gangbare kaarten zoals het Chinese UnionPay of het Japanse JCB.

Belangrijkste voordelen

  • Aantrekkelijke koop- en huurformules
  • Inclusief bonnen- of kassaticketprinter
  • Verbindt via wifi of het datanetwerk (GPRS)

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer549,00 €
Kosten transactie~2,005 €–2,50%
Maandelijkse kosten12,00 €

» Bezoek website


> Nu je High-End Mobile bestellen bij Easy Payment Services!


Transactiekosten

Je kiest zelf of EPS je transactiebeheer op zich neemt of dat je een andere aanbieder of instelling zoekt. Blijf je bij Easy Payment Services, dan zijn dit de gemiddelde kosten per transactie:

De exacte bedragen en percentages hangen af van wat je doet, hoe groot je bedrijf is en hoe goed de zaken gaan.