FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Easy Triple-betaalterminal van Easy Payment Services (EPS) is een veelzijdig betaalsysteem dat je zowel via de kabel als via een wifi- of datanetwerk met het internet verbindt. Hij aanvaardt de meest gangbare kaarten, contactloze betalingen en je beslist zelf of je hem koopt of huurt.

Kaarten

De Easy Triple aanvaardt betalingen met Maestro- en V-Pay-kaarten en met kredietkaarten zoals Visa, Mastercard en American Express. Daarnaast ondersteunt het minder bekende kaarten zoals het Chinese UnionPay of het Japanse JCB.

Kopen of huren

Koop je de Easy Triple van Easy Payment Services, dan kost de terminal je 499 euro voor het toestel plus 144 euro per jaar voor het serviceabonnement. Daar zitten de aansluitkosten mee in, net als de levering, de installatie en een datasimkaart.

Huur je het toestel liever, dan kan dat voor 1 of 3 jaar. Voor 1 jaar betaal je 34,90 euro per maand; huur je gelijk 3 jaar dan komt het op 29,90 euro per maand. Ook hier zijn de kosten inclusief aansluiting, levering, installatie en de datasimkaart. Enige verschil is dat het serviceabonnement nu ook is inbegrepen.

Transactiebeheer

Easy Payment Services kan, als je dat wil, het transactiebeheer voor je regelen via EasyPayments. Dat is echter niet verplicht, als je zelf een aanbieder kent kunnen zij je transacties ook beheren. Kijk hieronder voor een overzicht van transactiekosten wanneer EPS ze zelf beheert.

Belangrijkste voordelen

  • Kabel-, wifi- of datanetwerkverbinding
  • Accepteer ook betalingen in je online winkel
  • Geschikt voor de meest gangbare bank- en kredietkaarten

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer499,00 €
Kosten transactie~2,005 €–2,50%
Maandelijkse kosten12,00 €

» Bezoek website


> Nu je Easy Triple bestellen bij Easy Payment Services!


Transactiekosten

Zoals gezegd zijn deze kosten alleen geldig wanneer EPS je transactiebeheer regelt. Hou er rekening mee dat dit gemiddelde tarieven zijn en dat de exacte getallen afhangen van welk soort bedrijf je hebt en hoe goed het gaat.