Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze mobiele betaalterminal van CCV is een draadloos betaalsysteem dat verschillende betaal-, krediet- en andere betaalkaarten aanvaardt. verbindt met een lokaal netwerk of met 4G en je transactiekosten zijn inbegrepen.

Mogelijkheden

De CCV Mobile is een draagbaar en draadloos betaalsysteem met een kleurenscherm en een ticketprinter. Er zit een laadstation bij en de terminal aanvaardt verschillende soorten betalingen: fysiek, contactloos en via QR-codes. Je kunt transacties boeken via het lokale wifi-netwerk of je verbindt met het GPRS- of 4G-datanetwerk.

Ontvangen

Je accepteert moeiteloos betalingen met bankkaarten zoals Bancontact en Mastro, kredietkaarten zoals Visa en Mastercard en elektronische maaltijdcheques of andere betaalkaarten zoals die van Sodexo, Monizze of Edenred.

Alles-in-één

Bij CCV betaal je een vaste prijs per maand voor alles: de terminal, een bepaald aantal transacties en hulp of ondersteuning. Je kunt kiezen uit het Starters-, het Fix- of het Switch-pakket voor respectievelijk 39 euro, 49 euro en 59 euro per maand. Let wel op: de CCV Mobile-terminal is alleen in het Switch-pakket, bij de andere twee krijg je een vaste terminal.

Transactiekosten

Standaard betaal je geen aparte transactiekosten: die zitten mee in de pakketten van hierboven. Met het Starterspakket kun je 100 transactiesboeken; bij het Fix- en het Switch-pakket zijn dat er 250. Boek je meer transacties, dan betaal je extra per transactie.

Belangrijkste voordelen

  • Alles-in-één-pakket
  • Verbindt met wifi, GPRS en 4G
  • Luxueuze betaalterminal met kleurenscherm en ingebouwde printer

Kosten en kenmerken


Kosten kaartlezer795,00 €
Kosten transactie0,00 €
Maandelijkse kosten59,00 €

» Bezoek website


> Nu je Mobile-betaalterminal bestellen bij CCV!


Transactiekosten

Zoals gezegd betaal je extra wanneer je meer transacties boekt dan dat er in je bundel zitten. Voor debetkaarten komt dat op 0,13 euro per transactie wanneer je tussen 250 en 500 transacties boekt; kom je boven 500 uit dan betaal je 0,11 euro per transactie. Bij kredietkaarten betaal je 1,25% op het bedrag.